Home Stiri mondene Dani Oțil a trecut printr-un moment extrem de neplăcut. Iată despre ce este vorba!

Dani Oțil a trecut printr-un moment extrem de neplăcut. Iată despre ce este vorba!

de Clara

Dani Oțil a povestit, de curând, că a trecut printr-un moment stânjenitor, aunci când a fost nevoit să stea într-un hotel preț de câteva ore. Deoarece este însurat și are și un copil, acest lucru poate fi foarte ușor interpretat și a vrut să clarifice acest lucru.

„Ieri am stat cinci ore cazat într-un hotel din București. Mergeam pe hol cu cheia în mână și mă gândeam ce penibil ar fi să mă întâlnesc cu cineva cunoscut. Când ies din lift, m-am întâlnit cu Mirela Retegan. Ce ciudat a fost să fiu văzut, mai ales că se gândea că am copil acasă.

Și eu mă gândeam la cazul ei, că și ea are fată de 18 ani acasă și poate că nu a vrut să fie văzută… Ne-am cercetat unul pe altul din priviri. Până la urmă, ne-am pupat și am plecat… Dar, nici până acum, nu știu ce căuta Mirela Retegan în acel hotel”, a spus acesta în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1.

„Aoleu, fiecare își crește copilul așa cum vrea, înfășat, neînfășat, fiecare face cum simte. Plus că există, nu știu dacă știați… copiii se sperie de mânuțele lor în somn, pentru că ei, în burtică, stau strânși, strânși. Acum, nu că eu m-aș pricepe foarte mult, chiar deloc, dar fiecare face cum vrea. Ce, v-am zis eu cum să vă creșteți copilul? Era doar o discuție amuzantă. Nu mai aveți simțul umorului”, a spus Gabriela Prisăcariu în urmă cu ceva timp, potrivit spynews.ro, după ce a fost criticată pentru modul în care își crește copilul.

În urmă cu doar câteva zile, Gabriela Prisăcariu și-a serbat ziua de naștere și Dani Oțil a făcut o glumă pe seama acestui eveniment. „Astăzi este ziua soției, n-am cum să sar peste treaba asta. Eu sunt o fire competitivă. În mintea mea e o competiție continuă și nu pot anul ăsta să intru în competiție cu ce mi-a făcut cadou soția: salamul ăla de biscuiți (n.r. – Luca Tiago). Poate vă întrebați de ce îl compar pe bebeluș cu un salam de biscuiți. Arată ca un salam, că este așa ușor de rulat, e lung. Eu așa îi zic: salam de biscuiți”, a spus prezentatorul de la Antena 1.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies