Home Stiri mondene Dani Oțil aruncă bomba: „Răzvan a fost în pat cu…”

Dani Oțil aruncă bomba: „Răzvan a fost în pat cu…”

de Clara

Sezonul 4 Asia Express i-a adus în competiție pe Lidia Buble, fosta parteneră a lui Răzvan Simion, și pe Cuza, fostul iubit al Ramonei Olaru.

Când discuția despre Asia Express a început, Dani Oțil nu s-a putut abține și a făcut o remarcă legată de fosta relație a lui Răzvan Simion. „Păi stai, mă, Răzvan a fost în pat cu «Asia Express»”, a spus acesta în cadrul emisiunii pe care o moderează.

În urmă cu ceva timp, artista a împărtășit câteva impresii despre competiția Asia Express, spunând că este dificilă, iar ceea ce le dă cea mai mare bătaie de cap este găsirea unei camere în care să doarmă.

„N-ai cum să știi ce se întâmplă cu adevărat în «Asia Express» dacă nu ești aici. Ești în momentul ăla acolo și e stresul, și ești agitat, și ești nedormit, nemâncat, toate pe tine, e totul altfel. Nu vedem autostopul ca fiind un impediment pentru noi, pentru că, în general, reușim să ne facem foarte repede plăcute.

Foarte greu reușim să ne înțelegem cu ei. Știi cum ne înțelegem? Ca turcii. Ni s-a întâmplat să mergem la multe porți și să fim ușuite și, pe lângă faptul că eram respinse, se uita la noi cu dispreț, așa.

Prima zi nu o să o uităm niciodată, aia a fost cea mai grea, toată lumea râdea de noi, nu înțelegeau de ce două fete atât de bine îmbrăcate și de drăguțe se plâng că nu au bani, că nu au ce mânca, că nu au unde să doarmă, ne spuneau să intrăm în grajd să dormim.

Efectiv, aveam să dormim într-un grajd, într-o școală părăsită. Am dormit și la un cămin de homeless. Următoarea zi, am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă și acolo ne-am simțit ca acasă. M-am obișnuit cu cerșitul”, a spus Lidia, în cadrul Jurnal de Asia

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies