Home Stiri mondene Dani Oțil, declarații fără perdea: „Singurii sâni pe care îi vedeam erau în…”

Dani Oțil, declarații fără perdea: „Singurii sâni pe care îi vedeam erau în…”

de Clara

Deși este curtat de multe femei, se pare că lucrurile nu au stat foarte bine pentru Dani Oțil din punct de vedere sentimental în tinerețe. Acesta a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat.

„Mă gândeam că nu aveam bani, aveam mașină de serviciu, stăteam cu chirie într-un loc foarte strâns. Nu aveam nici viață senzuală, eram dezastru. Când am aflat eu că la București să le și plimbi, să le scoți la masă… Era greu.

Nu știam să mă împart între sport și a face dragoste. Și am făcut sport, fiindcă mă costa mai puțin. Singurii sâni pe care îi vedeam erau în club. Multe luni doar pe ăia i-am văzut. Sunt în urmă. Băi, ce viață aveam!”, a spus Dani Oțil, conform celor de la cancan.ro.

Dani Oțil a vorbit deschis despre relația cu Mihaela Rădulescu

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei și, când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșita, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit.

Am avut două relații de șapte ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, a spus vedeta Antena 1, în urmă cu mai mult timp, potrivit celor de la cancan.ro.

„Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos”, a mai declarat acesta, în urmă cu ceva timp, pentru viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies