Home Stiri mondene Dani Oțil, despre Brenciu în rolul de prezentator: „Audienţele erau făcute din pix”

Dani Oțil, despre Brenciu în rolul de prezentator: „Audienţele erau făcute din pix”

de Clara

Deși, acum, matinalul de la Antena 1 este prezentat de Dani Oțil și de Răzvan Simion, la început, cel care întreținea atmosfera era chiar Horia Brenciu. În cadrul unui podcast, Dani Oțil a făcut mai multe declarații despre acest lucru, mai ales că nu multă lume știe de cele întâmplate.

„Oamenii au tendința să privească superficial la televizor. Oamenii stau cu telefonul în mână, pe Tik Tok, mai răspund la vreun mesaj, ascultă crâmpeie. Nu mai e ca pe vremea lui Florin Călinescu când lumea era lipită de televizor sau pe vremea lui Brenciu, când făcea el matinalul”, a spus acesta în podcast-ul lui Gojiră.

„Matinalul cu Brenciu a fost foarte bun, dar ştii că audienţele erau făcute din pix. Horia ţinea foarte mult la rating şi refuza să mai vină la muncă, dacă nu era cum voia el. Aşa că o făceau din pix. Nu am mai zis nicăieri asta, dar toată echipa de la emisiune ştie.

Să ştii că şi Răzvan e aşa. El chiar e afectat dacă vreo două zile coborâm… De asta e întrebat dacă vrea să îşi asume situaţia sau să o facem ca la Brenciu”, a mai spus el.

Dani Oțil a vorbit despre ghinionul pe care le-a avut cu fetele

„Mă gândeam că nu aveam bani, aveam mașină de serviciu, stăteam cu chirie într-un loc foarte strâns. Nu aveam nici viață senzuală, eram dezastru. Când am aflat eu că la București să le și plimbi, să le scoți la masă… Era greu.

Nu știam să mă împart între sport și a face dragoste. Și am făcut sport, fiindcă mă costa mai puțin. Singurii sâni pe care îi vedeam erau în club. Multe luni doar pe ăia i-am văzut. Sunt în urmă. Băi, ce viață aveam!”, a spus Dani Oțil, conform celor de la cancan.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies