Home Stiri mondene Dani Oțil, la doar un pas de a pica în plasa escrocilor

Dani Oțil, la doar un pas de a pica în plasa escrocilor

de Clara

Dani Oțil a declarat că, nu de puține ori, era să pice în plasa escrocilor. Prezentatorul a precizat că aceștia se foloseau de numele băncii la care el are banii, pentru a reuși să îl păcălească din punct de vedere economic. Cu toate acestea, atenția lui sporită a reușit să îl salveze de evenimente neplăcute.

„(…) Mie mi-a scris de vreo patru ori banca la care sunt. Norocul meu a fost că mereu mă uit atent la adresa de e-mail. Când am verificat-o cu cea de pe site-ul oficial, am văzut că este diferită cu trei puncte, așa că nu le-am răspuns la ceea ce îmi cereau”, a spus acesta, potrivit wowbiz.ro.

Dani Oțil susține că nu s-a lăsat influențat de spusele tatălui său

„Dacă ar fi să mă iau după tata, care stă în același apartament din 1984, la parter, mic, urât… abia acum și-a pus centrală. Nu a luat credit niciodată, nu a luat împrumut de la vreo rudă, prieten, ceea ce se și vede că nu a evoluat cu nimic financiar. Nu acceptă niciun fel de ajutor din partea mea și a lui frate-meu. Le dăm bani, dar nu știu de unde sunt, pentru că nu știu să citească extrasul.

E foarte greu cu ai mei. Dacă ar fi după tata, nu aș mai lua niciodată credit. Dacă eu nu luam credit, nu aș mai fi putut să mă mut undeva. Ar fi trebuit să aștept până acum, la 40 de ani, ca să îmi iau lucrurile alea, că le-am luat atunci și m-am bucurat de ele, iar acum le plătesc”, a declarat Dani în cadrul unei emisiuni online, în urmă cu ceva timp…

„A meritat așteptarea…😬😬😬 Mă ascultă și pe mine cineva 🙄”, a scris prezentatorul în mediul online. Fanii au reacționat imediat, fiind impresionați de fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies