Home Stiri mondene Dani Oțil, nedumerit de problemele fiului său

Dani Oțil, nedumerit de problemele fiului său

de Clara

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se confruntă cu o mulțime de critici din partea celor din jur, fiind acuzați că nu își cresc copilul așa cum trebuie. Recent, prezentatorul a spus nu doar că a fost criticat și pentru numele pe care l-a ales pentru copil, ci și că nu știe ce sa facă în cazul problemelor mai delicate.

Dani Oțil: „Trebuie să îl dau pe ăla micul cu pudră la fund?! Eu nu am pudră. Doctorul mi-a zis să nu îl dau”;

Ramona Olaru: „Doar dacă se irită”;

Dani Oțil: „Pe mine m-a mai iritat soția, dar nu mi-am dat cu pudră la fund”, a fost discuția celor doi.

„Bai, m-au certat și pentru numele copilului. Ce credeți, că un bebeluș nu a greșit cu nimic? Unu, nenumărați oameni mi-au zis că mi-am bătut joc de copil cu numele ăsta. Puteam să-i pun Termopan. Și doi, cu baloanele. Mi-a scris un individ: «Se scufundă planeta și voi aveți perete cu baloane». Băi, are dreptate, dar eu n-am avut când eram mic și am vrut să mă bucur”, a mai spus acesta, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva”, a scris acesta pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies