Home Stiri mondene Dani Oțil povestește cum a încercat Gabriela Prisăcariu să îl impresioneze

Dani Oțil povestește cum a încercat Gabriela Prisăcariu să îl impresioneze

de Buinoschi Andreea

Dani Oțil a povestit, în cadrul emisiunii de la Antena 1, despre modul în care a ajuns să se mute în aceeași casă cu Gabriela Prisăcariu. În prezent, cei doi au un băiețel de aproximativ două luni, pe nume Luca Tiago.

„Când vine momentul, voi, fetelor, să puneți câte un pai la cuib, dacă vreți să îl surprindeți, și cumpărați din colț brioșe. Înainte să vină el, luați toate ambalaje și le puneți în debara sau le aruncați direct, ca el să nu poată să contracareze. Iar voi, băieți, dacă vreți să scăpați ușor, indiferent în ce e îmbrăcată ea, te duci și te uiți în coșul de gunoi. Nu te uiți doar la suprafață, te uiți atent, dacă sunt cutiile acolo și s-a comandat de undeva… nu e treabă, e o capcană. Dacă vreți să mă ascultați, că am trecut prin viață”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii)”, a scris Dani Oțil în mediul online, după ce și-a întâlnit copilul.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies