Home Stiri mondene Dani Oțil, sacrificii în relația cu Gabriela: „Bărbat chinuit”

Dani Oțil, sacrificii în relația cu Gabriela: „Bărbat chinuit”

de Clara

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au decis să ia o pauză de la agitația zilnică și să plece în Dubai pentru câteva zile. Scurta vacanță a fost planificată înainte de sărbătorile pascale, iar cei doi au publicat mai multe imagini de acolo. Printre acestea s-a numărat și o poză în care Gabriela și Dani apar în timp ce sunt fotografiați de cineva, iar prezentatorul a făcut o glumă pe seama acestui lucru.

„Fiecare poza reușită are în spate un bărbat chinuit(de obicei în genunchi) De acord?”, a scris acesta în dreptul imaginii.

Dani Oțil a găsit iubirea după despărțirea de Mihaela Rădulescu

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei și, când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșita, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit.

Am avut două relații de șapte ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, a spus vedeta Antena 1, în urmă cu mai mult timp, potrivit celor de la cancan.ro.

„Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos”, a declarat acesta, în urmă cu ceva timp, pentru viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies