Home Stiri mondene Dani Oțil, scos din sărite de un gest lipsit de bun simț: „Să fii atât de puțin bărbat”

Dani Oțil, scos din sărite de un gest lipsit de bun simț: „Să fii atât de puțin bărbat”

de Clara

De curând, Dani Oțil a fost scos din sărite de gestul unui bărbat necunoscut. Un gest de-al acestuia l-a deranjat atât de tare, încât a decis să facă publică întâmplarea, pentru a atrage atenția asupra celor șapte ani de acasă.

„Dragii mei, am o mega dilemă. Cât să fii de bărbat să folosești un pachet de prezervative, după aia, al doilea pachet de prezervative și cu toate astea, să fii atât de puțin bărbat încât să le lași la mine în parcare?!”, a fost reacția acidă a prezentatorului, conform celor de la cancan.ro.

Dani Oțil s-a făcut remarcat nu doar pe micile ecrane, ci și pe pistă. Acesta este pasionat de mașini și dă tot ceea ce poate pentru a câștiga fiecare competiție la care participă. În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la adevarul.ro, colegul lui Răzvan Simion a vorbit despre ceea ce îl motivează.

„Când sunt la pământ, pentru că uneori intervine oboseala, de foarte multe ori mă gândesc la locul de unde am plecat. Eu vin dintr-o familie modestă, iar acum am o maşină absolut superbă cu care merg la curse, am mecanici, am un buget, am un combinezon cu numele meu, adică trăiesc o poveste grozavă. În Reşiţa erau curse stradale şi dacă m-ai fi întrebat atunci dacă vreodată o să fac aşa ceva, eu aş fi spus nu, pentru că eu cu creierul meu de copil şi cu nevoile de atunci nu puteam suprapune un asemenea vis peste realitatea mea. Eu m-am învăţat cu greul din copilărie, când eram tot timpul flămând, făceam două-trei antrenamente pe zi la sport şi mi-era tot timpul foame, dar mai ales mi-era poftă de ceva dulce. Mi-aduc aminte şi acum cum mă lipeam de geamul consignaţiei de la colţul străzii şi mă uitam la ciocolată prin geam şi nu ştiam când o să o mănânc. Acum am un om care îmi aduce cafeaua în fiecare dimineaţă, la aceeaşi oră, cu fix aceeaşi cantitate de zahăr şi atunci nu m-ar bate Dumnezeu să zic că nu am chef de muncă?”, a spus acesta, pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies