Home Stiri mondene Dani Oțil și-a angajat soacra

Dani Oțil și-a angajat soacra

de Clara

Dani Oțil a recunoscut că se înțelege foarte bine cu soacra sa și formează o echipă bună atât atunci când vine vorba de creșterea lui Luca-Tiago, cât și când vine vorba de afacerea pe care o are. Prezentatorul a mărturisit că a angajat-o pe soacra sa la restaurantul pe care îl deține.

„Aveam un banc în minte. Se zice că el i-a zis soției că i-a murit secretara. Iar soția i-a zis că situația nu este așa tragică, că poate vorbi cu maica-sa să o înlocuiască pe secretară. El i-a spus apoi soției că o să vorbească cu groparul în acest sens, dar nu crede că va fi posibil. Ideea e că eu am angajat-o pe soacră-mea (n.red. – la restaurant), e aproape șefa mea”, a spus acesta în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Ce l-a apropiat și mai tare pe Dani de mama Gabrielei Prisăcariu este faptul că cei doi au devenit părinți. Evenimentul a avut loc în urmă cu mai puțin de jumătate de an.

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii)”, a scris Dani Oțil pe rețelele sociale.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies