Home Stiri mondene Dani Oțil și-a asumat relația cu topmodelul Gabriela Prisăcariu! Prima poză oficială împreună

Dani Oțil și-a asumat relația cu topmodelul Gabriela Prisăcariu! Prima poză oficială împreună

de negriuelena

Dani Oțil și topmodelul Gabriela Prisăcariu formează un cuplu de câteva luni, dar până acum au evitat să se afișeze împreună.

După ce au apărut diferite zvonuri și speculații că ar fi împreună, în sfârșit a apărut și confirmarea: cei doi sunt împreună, iar recent și-au asumat relația.

Gabriela Prisăcariu a postat pe contul său de Instagram prima fotografie în care apare cu iubitul său, Dani Oțil, într-o ipostază tare simpatică în care sunt apropiați.

În imagine, prezentatorul de la matinalul Antenei 1 ține în gură o bucată de ciocolată, iar în brațele sale se află iubita sa. Acest lucru denotă că cei doi și-au asumat în mod public relația.

Imaginea de cuplu a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii pozitive, fanii fiind extrem de bucuroși să îi vadă, pentru prima dată, împreună într-o fotografie.

Admiratorii celor doi s-au grăbit să își exprime părerea în dreptul imaginii postate de Gabriela Prisăcariu. Iată câteva dintre ele:

„În sfârșit, o poză împreună!”, a comentat un fan.

„Ce ochi frumoși! Haideți cu copilul!”, a apreciat un altul.

„Parca și semnați? Nu cred că Dani s-ar fi potrivit cu cineva mai bine decât se potrivește cu tine”, a fost de părere un alt internaut.

„Vai, cât de frumoși sunteți! Amândoi sunteți superbi. ”, a precizat o altă persoană.

Dani Oțil nu a mai fost văzut în public cu o altă femeie după relația cu Mihaela Rădulescu, până în urmă cu câteva luni, când s-au ivit zvonurile cu privire la Gabriela Prisăcariu.

În primăvara acestui an, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au petrecut o vacanță în Iordania, postând în același timp fotografii de acolo pe contul propriu, dar în care apăreau singuri, separat.

Blondina a postat mai multe imagini în care pozase provocator în timpul unei alte vacanțe, de data ceea în Italia, în august, fotografiile fiind făcute, probabil, de Dani Oțil…

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!