Home Stiri mondene Dani Oțil și-a dat programul peste cap din cauza fiului său

Dani Oțil și-a dat programul peste cap din cauza fiului său

de Clara

Gabriela Prisăcariu are din nou probleme cu fiul său. Micuțul s-a îmbolnăvit și, din această cauză, Dani Oțil a fost nevoit să stea acasă, pentru a avea grijă de el.

„Ne întreabă oamenii de ce nu merge tati la muncă. Poți să le explici că te-ai îmbolnăvit și trebuie să stea acasă și să aibă grijă de tine? Tu să-mi spui cu ce bebeluș ai umblat și unde ai răcit, bine?”, a spus Gabriela Prisăcariu în mediul online.

Modelul și-a revenit extrem de repede după naștere, lucru ce a stârnit destul de multe reacții negative în mediul online.

„Ești foarte preocupată de felul cum arăți, lasă asta. Ce ții în brațe este mult mai prețios decât un abdomen perfect”/„Toate postările tale-s despre dacă te încap blugii, număr de kg… Ce vrei să transmiți? Ok, arăți bine după naștere, dar nu este treaba nimănui. (…) De ce aceleași postări cu același mesaj ca și cum încerci să arăți sau să demonstrezi? Ai mult mai multe lucruri de arătat și poți mai mult”/ „Ce păcat că nu folosești influența socială să promovezi subiecte care sunt, într-adevăr, relevante la cinci săptămâni după naștere”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care aceasta le-a primit.

„Eu nu vă înțeleg pe astea disperate să arătați cât de scobitoare sunteți după ce ați născut. Iei vreun premiu sau cum? (…) Și, ca să fie treaba treabă, hate-ul să știi că vine de la una care nu a avut probleme cu greutatea vreodată. Nu mai îmbolnăvi mamele care abia au născut și chiar se luptă cu kg, pentru că au nevoie să fie sănătoase la creier pentru copil. Vezi că ai și tu unul, mută focus-ul, dacă vrei să fii un exemplu, și mai lasă-ne cu schilodenia, că aia nu înseamnă neapărat și sănătate”, au continuat internauții…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies