Home Stiri mondene Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, criticați pentru cum se poartă ca părinți: „M-au întrebat unii de ce…”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, criticați pentru cum se poartă ca părinți: „M-au întrebat unii de ce…”

de Clara

Dani Oțil a împărtășit, de curând, una dintre experiențele de care a avut parte de când a devenit tată. Acesta a declarat că anumite persoane din mediul online critică ceea ce el și Gabriela fac în ipostaza de părinți.

„Am de zece zile bebeluș și mi-am dat seama că există mulți «specialiști» în neonatologie pe rețelele sociale. M-au întrebat unii de ce am scos copilul afară. Că cică e prea devreme.

Cică două-trei luni să nu îl scoți. Ieri am scos pentru prima dată bebelușul afară. Nici bine nu a pus soția un story pe Instagram, că o «fană», în loc să îi scrie prietenei ei că «Ia uite-o și p-asta, scoate copilul așa devreme afară», i-a scris, de fapt, Gabrielei”, a spus Dani în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1.

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii)”, este o parte din mesajul postat de către Dani în mediul online.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies