Home Stiri mondene Dani Oțil spune ce părere are despre roast-ul soției sale de la “iUmor”

Dani Oțil spune ce părere are despre roast-ul soției sale de la “iUmor”

de Clara

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a fost unul dintre invitații speciali ai emisiunii iUmor, acolo unde a făcut mai multe glume acide, una dintre ele chiar la adresa Mihaelei Rădulescu. Aceasta s-a legat de vârsta prezentatoarei de la PRO TV, motiv pentru care mai multe persoane au taxat-o.

Cu toate acestea, Dani Oțil și-a exprimat punctul de vedere în legătură cu prestația soției sale, spunând că este foarte încântat de glumele pe care aceasta le-a scris.

„Puteam să văd textul înainte, dar m-am abținut. Gabriela putea să se bâlbâie, să rateze măcar un punch line, pentru că nu a vorbit în viața ei la microfon pe scenă. Iar ziceau unii că e doar frumoasă. Se puteau întâmpla multe… Şi totuși… Am rămas impresionat. Nu zic mai mult. Toată lumea știe că eu nu laud pe nimeni şi nu fac complimente… Daaaaar…”, a scris acesta în mediul online.

Soția lui Dani Oțil a fost criticată pentru modul în care arată

De când a devenit mamă, Gabriela a fost criticată din mai multe puncte de vedere, unul dintre ele fiind chiar aspectul fizic. Aceasta a slăbit extrem de tare și de repede după naștere, lucru ce a stârnit nenumărate reacții negative din partea unor internauți.

„Ești foarte preocupată de felul cum arăți, lasă asta. Ce ții în brațe este mult mai prețios decât un abdomen perfect”/„Toate postările tale-s despre dacă te încap blugii, număr de kg… Ce vrei să transmiți? Ok, arăți bine după naștere, dar nu este treaba nimănui. (…) De ce aceleași postări cu același mesaj ca și cum încerci să arăți sau să demonstrezi? Ai mult mai multe lucruri de arătat și poți mai mult”/ „Ce păcat că nu folosești influența socială să promovezi subiecte care sunt, într-adevăr, relevante la cinci săptămâni după naștere”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care aceasta le-a primit…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies