Home Stiri mondene Dani Oțil, surprins în ipostază tandră cu iubita sa, „Miss Funduleț”

Dani Oțil, surprins în ipostază tandră cu iubita sa, „Miss Funduleț”

de negriuelena

Dani Oțil a fost surprins, recent, într-o ipostază tandră cu iubita sa, fotomodelul Gabriela Prisăcariu, cunoscută în showbizul românesc drept „Miss Funduleț”. Se pare că aceasta l-a cucerit cu adevărat pe prezentatorul TV. Cu toate că Dani Oțil este discret în privința vieții sale personale și evită să ofere amănunte despre ceea ce se petrece pe planul său amoros, s-a aflat că este cuplat cu focoasa Gabriela și relația lor a început la finalul anului trecut.

După despărțirea sa de Mihaela Rădulescu, Dani Oțil a fost mulți ani singur, fără să se mai afișeze în mod oficial cu vreo femeie, până când a început să formeze un cuplu cu Gabriela. Deși nu postează fotografii pe conturile sale de socializare, îndrăgitul prezentator TV a fost surprins în timp ce se afla cu „Miss Funduleț” într-un moment romantic, iar imaginea „vorbește” de la sine despre legătura lor sentimentală.

Gabriela este, în general, la fel de discretă în ceea ce privește viața privată, pe care încearcă să o țină departe de ochii curioșilor la fel de mult ca el. Aceasta postează rareori fotografii în care apare și Dani. Spre deliciul fanilor, frumoasa Gabriela a postat de curând această fotografie în care apare în brațele lui Dani, radiind de fericire. Cuvintele sunt de prisos pentru a descrie frumusețea momentului în care au fost surprinși cei doi îndrăgostiți.

Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 26 de ani, este model de succes și a absolvit Dreptul. Aceasta a câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, difuzat de Kanal D.

Este pasionată de sport și petrece mult timp la sala de fitness. În plus, aceasta are în comun cu iubitul său și pasiunea pentru raliuri – de exemplu, în primăvară l-a însoțit pe Dani la la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2019, ce s-a desfășurat la Cheile Grădiștei, fără însă a participa și ea…

Sursa: click.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies