Home Stiri mondene Dani Oțil vorbește despre Mihaela Rădulescu

Dani Oțil vorbește despre Mihaela Rădulescu

de Buinoschi Andreea

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu din anul 2008, până în anul 2014. Deși aceasta abia divorțase de al treilea soț, Elan Schwartzenberg, imediat a pus ochii pe Dani și a trecut la acțiune, fără să stea prea mult pe gânduri. Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului, evenimentul final a fost altul. De atunci, Gabriela a fost singura femeie cu care Dani a fost văzut, dar și singura pe care a cerut-o de soție.

„Recunosc că am început relaţia înainte ca Mihaela să divorţeze, dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de paşi ca să fim împreună. Pot spune că Mihaela a vâslit în barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba”, a spus, în urmă cu ceva timp, Dani.

„Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci… nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmpla cu vreme multă în urmă”, scrisese vedeta Antena 1 pe Facebook.

„Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfârșit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a făcut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament… când mi-a spus Mihaela primul «TE IUBESC!»”, a declarat Dani, conform celor de la Adevărul.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..