Home Stiri mondene Dani Oțil vorbește despre nemulțumirile din relația cu Mihaela Rădulescu

Dani Oțil vorbește despre nemulțumirile din relația cu Mihaela Rădulescu

de Clara

Dani Oțil a povestit, de curând, ce îl nemulțumea în relația cu Mihaela Rădulescu. Acesta a mărturisit că au existat lucruri ce nu i-au plăcut, lucruri ce îl făceau să se simtă inferior în fața Mihaelei.

„Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea «Păi asta am făcut eu acum zece ani» și te desfundai, îți dai seama. Eu îi ziceam: «Bă, tu știi că eu m-am dat pe tiroliană de pe stâlpul…?» și ea zicea: «Tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare?». Eu m-am simțit super de [email protected]#$%”, a spus acesta în cadrul podcast-ului lui Speak.

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii).

Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu.
Am șters următoarele trei idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas… sună a versuri de manele. Jur! Hai că închei! Dar, dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei Bac-ul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de caca…

P.S. Când o să afli de Spider-Man, Superman, Batman… Să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris prezentatorul în mediul online.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies