Home Stiri mondene Daniel Buzdugan, naş la nunta lui Flick

Daniel Buzdugan, naş la nunta lui Flick

de Buinoschi Andreea

Astăzi, Flick şi Denisa Hodişan au uimit internetul atunci când şi-au anunțat fanii că s-au căsătorit. Nunta nu a avut loc oriunde, ci pe plaja din Creta, Grecia. Naşii au fost nimeni alţii decât Buzdugan şi soţia sa.

Nu a durat mult de când Flick şi proaspăta sa soţie au anunţat marele eveniment, că Buzdugan a luat şi el cu asalt internetul. Acesta a povestit ce reacţie a avut atunci când Domnul Rimă i-a făcut propunerea de a fi naş: „La început, am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile. Acum sunt deja soț și soție!”.

Suntem foarte fericiți alături de ei, ne rugăm la Dumnezeu ca să aibă o căsnicie binecuvântată, minimum doi copii, multă dragoste și foarte multă răbdare, asta o spun din experienţă. 🙂 Casă de piatră, dragii noștri Flick și Denisa!

„Să vă țineți veșnic nebunia asta, nebunia asta e ceea ce face viața frumoasă!
Și pentru că suntem în Creta :
Να ζήσετε! Na zisete!
Καλούς απογόνους! Kalous apogonous!
Cu drag, Daniel, Monica, Luca și Maria!”, a încheiat omul de radio.
Flick a intrat şi el de zece ani în lumea radioului. În cadrul campaniei ZU10, proaspătul mire a vorbit despre cum a început povestea sa în acest domeniu. Mai mult decât atât, Flick este şi scenarist, iar multe dintre producțiile de succes ale televiziunii stau sub semnătura sa, În puii mei fiind chiar una dintre ele.
„Am început să vorbesc la radio dintr-o întâmplare. Eram într-o emisiune cu Buzdugan și Popescu. M-am dus acasă foarte dezamăgit de cum a sunat vocea mea pe radio. Sincer, mi s-a părut că sună sinistru și m-am gândit că mai bine ar fi să rămân la scris. Iată că nu a fost așa”…

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies