Home Stiri mondene Daniel Pavel a fost „cumpărat” de PRO TV

Daniel Pavel a fost „cumpărat” de PRO TV

de Clara

PRO TV este pus pe fapte mari. Postul de televiziune a „furat” de la Kanal D emisiunea Survivor și, acum, conform cancan.ro, l-a luat și pe Daniel Pavel, prezentatorul ei. Se pare că audiențele mari ale show-ului și profesionalismul lui Daniel nu au trecut neobservate de către mai-marii PRO TV-ului, iar inevitabilul s-a produs.

„Pentru mine, «Survivor România» reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a spus prezentatorul pentru o publicație, în urmă cu ceva timp.

În urmă cu nu foarte multă vreme, acesta a mărturisit că s-a despărțit de logodnica sa la scurt timp după ce o ceruse în căsătorie.

„Priorități și opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate pe Marina și pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri. Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amândoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect, atât de personal, să rămână astfel”, a spus Daniel Pavel pentru cei de la WowBiz

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies