Home Stiri mondene Daniel Pavel a spus care este motivul pentru care s-a despărțit de logodnica sa

Daniel Pavel a spus care este motivul pentru care s-a despărțit de logodnica sa

de Clara

Anul trecut, după ce s-a întors din Republica Dominicană, Daniel Pavel a anunțat, în mediul online, faptul că și-a cerut iubita în căsătorie. Nu a durat mult și postarea a fost urmată de anunțul despărțirii celor doi și, acum, acesta a făcut câteva declarații, spunând că este recunoscător pentru ceea ce s-a întâmplat.

„I-am oferit inelul Marinei pe 6 februarie 2020, înainte de toată nebunia. Cred că ce s-a întâmplat a fost că a dispărut ideea acelei relaţii. Noi eram, deja, separaţi, iar, în vară, a venit doar decizia finală. Am hotărât să mergem pe drumuri diferite.

Ceea ce o să spun acum e în premieră: Slavă Domnului! Şi o spun cu toată iubirea şi recunoştinţa pe care i-am purtat-o şi pe care i-o port.

Slavă Domnului pentru omul care sunt după această experienţă. M-a întărit şi mi-a arătat că pot să îndur şi nu e vorba despre celălalt, ci despre mine.

E o acceptare. Au fost 7 ani de relaţie, eu am învăţat multe şi pandemia a jucat un rol important. Am stat mult departe unul de celălalt”, a spus acesta în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

„Eu sunt în șantier sufletesc. Da, mi se scrie, însă cuceriri în sensul de încercări, pentru că nu le dau curs deocamdată. Primesc mesaje pe Instagram, dar nu mă mai șochează nimic. Chiar și în zona kinky, în zona de imagine, ne place imaginea, imaginea e acolo…

Dar sunt și foarte atent, pentru că nu știi cine este în spatele unei identități. S-au uitat foarte mulți copii, foarte multe adolescente și riscul e foarte mare. Este măgulitor, dar nu știi ce este în spatele unei abordări de genul acesta”,  a mai declarat acesta, conform celor de la playtech.ro, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii Detectorul de minciuni.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies