Home Stiri mondene Daniel Pavel face dezvăluiri cu privire la despărțirea de logodnica sa

Daniel Pavel face dezvăluiri cu privire la despărțirea de logodnica sa

de Clara

Daniel Pavel a făcut noi declarații despre despărțirea de logodnica sa. Acesta a mărturisit că despărțirea a fost efectuată de către el, după șapte ani de relație.

„Eu am pus stop. Distanța de timp cred că e importantă, începi să uiți după ce începe vindecarea. Dragostea și relațiile de iubire sunt ca imperiile. Atunci când se prăbușesc, ele se transformă în altceva. Sunt în faza de șantier. Sunt șapte ani în care ea a venit după mine, eu după ea. În biblioteca iubirii noastre sunt cărți valoroase. Mă ajustez la noua realitate. Vorbind cu voi și cu cei de acasă, îmi dau seama că există fericire și în povestea de acum.

Am fost cu băiatul în Grecia și el mi-a arătat pe geam o capră, care a vrut să bea apă dintr-o găleată și s-a blocat cu cornițele acolo. Am vrut să o ajutăm, dar nu am putut, pentru că tot alerga. Avem nevoie de mâna unui prieten în viață, chiar și a unui străin. Nu poți trece singur prin asta. Oamenii care suferă nu sunt victime, sunt oameni care învață o lecție”, a spus acesta în cadrul emisiunii Teo Show.

„Priorități și opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina și pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri. Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amândoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect, atât de personal, să rămână astfel”, a spus Daniel Pavel pentru cei de la WowBiz.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies