Home Stiri mondene Daniel Pavel recunoaște cât este de îndrăgostit de noua iubită

Daniel Pavel recunoaște cât este de îndrăgostit de noua iubită

de Clara
  • Prezentatorul emisiunii ”Survivor” este extrem de discret. 
  • Daniel Pavel formează un cuplu cu Ana Maria Pop de aproximativ un an și, în cadrul unui interviu, a spus cum a început povestea lor de iubire.
  • Daniel Pavel a menționat faptul că el și actuala sa parteneră s-au cunoscut în cadrul unui eveniment monden, unde Ana Maria i-a atras atenția încă din primul moment.

Pe cât este de cunoscut show-ul pe care îl prezintă, pe atât de puține lucruri se știu despre viața lui Daniel Pavel. Prezentatorul emisiunii ”Survivor” este extrem de discret, dar, de când cu noua relație, acesta este foarte prezent în fotografiile de cuplu.

Daniel Pavel formează un cuplu cu Ana Maria Pop de aproximativ un an și, în cadrul unui interviu, a spus cum a început povestea lor de iubire.

Daniel Pavel a fost cucerit iremediabil de Ana Maria Pop

Daniel Pavel a menționat faptul că el și actuala sa parteneră s-au cunoscut în cadrul unui eveniment monden, unde Ana Maria i-a atras atenția încă din primul moment. Acesta a fost extrem de atent la ea și nu i-a scăpat din vedere niciun detaliu.

Prezentatorul a povestit extrem de frumos modul în care a cunoscut-o pe aceasta și se poate observa cu ochiul liber cât este de îndrăgostit.

Ana Maria Pop a spus că a fost și ea impresionată foarte repede, mai ales că este fana emisiunii, dar tot ceea ce aprecia la ”Survivor” a fost eclipsat de modul de a fi al lui Daniel Pavel.

Ana Maria Pop i-a furat inima din prima seară

„Era și ziua mea și am primit un nesperat cadou – cea mai frumoasă și dulce conversație cu o femeie cu care, inițial, nu știam în ce limbă să vorbesc – părea din altă lume. De la look, vestimentație, privire, până la abordarea dialogului și magia serii evenimentului, toate coroborate au părut asemeni unei oaze pentru un supraviețuitor însetat de frumos.

Ana posedă un amestec extrem de rar de inteligență spirituală, grație și răbdare care au folosit decisiv la debutul nostru”, a povestit Daniel Pavel pentru cei de la viva.ro.

Vara aceasta, cei doi au plecat în mai multe vacanțe, iar relația lor s-a mai sudat între timp, lucrurile fiind din ce în ce mai bune și mai frumoase între ei.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies