Home Stiri mondene Daniel Pavel și-a cerut iubita în căsătorie

Daniel Pavel și-a cerut iubita în căsătorie

de Clara

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor, și-a cerut iubita în căsătorie. Acesta a publicat imaginea pe rețelele sociale, alături de câteva cuvinte emoționante.

„Eu dorul ei îl port. Iar ea… a decis să îmi poarte inelul”, a scris prezentatorul pe pagina sa de Instagram. Acum, fanii lor așteaptă mai multe detalii în legătură cu nunta care urmează să aibă loc.

În urmă cu puțin timp, acesta a oferit un interviu și a vorbit despre experiența din Republica Dominicană, văzută și prin ochii săi, spunând că totul este extrem de greu.

„Este o călătorie chiar inițiatică, șase luni, dar, de un an și patru luni, n-am mai fost în țară, locuiesc la Viena și, atunci, m-am întors cu o mie de emoții. Am supraviețuit și eu cu ei, într-adevăr, de multe ori încercam, când știam că pierd recompense și că nu mănâncă, nu mâncam nici eu, adică încercam să fiu într-un sincron cu ei. Sigur, eu am avut beneficiul comunicării, e foarte important să comunici cu cei dragi, să te validezi, ei nu au avut asta.

Cel mai frumos de care pot să-mi aduc aminte acum, că e foarte proaspăt, este momentul în care erau absolut căzuți la pământ toți trei, eram în faza finală, Marius, Andrei, Zanni, și au venit foștii concurenți. Momentul în care foștii concurenți li s-au alăturat, foștii concurenți, care și ei aveau emoții, ăla a fost fabulos. Ne-am luat în brațe, am uitat de protocolul camerelor, că trebuie să filmăm, că suntem cu spatele, ăla a fost într-adevăr, acum trei zile, fabulos”, a spus Daniel Pavel, conform gandul.ro, în cadrul unui interviu.

„Locuiesc de cinci ani acolo și am plecat din România pentru lansarea unui proiect media, deopotrivă inedit, dar și cu presiune mare de implementare – primul radio live de cumpărături din România. Proiectul a presupus prezența mea, ca redactor-șef, full time, la Viena. Am adus acolo o echipă de specialiști media din România pentru a lucra alături de colegi internaționali, austrieci, germani, italieni și cehi, care făceau de câțiva ani același tip de proiect pentru țările lor”, a mai spus prezentatorul, potrivit celor de la cancan.ro, pentru viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies