Home Stiri mondene Daniela Crudu a ajuns în atenția lui 50 Cent

Daniela Crudu a ajuns în atenția lui 50 Cent

de Buinoschi Andreea

Daniela Crudu s-a făcut remarcată în România extrem de repede datorită personalității sale, dar și a stilului vestimentar pe care l-a abordat. De cele mai multe ori, Cruduța și-a făcut apariția îmbrăcată în fuste scurte și purtând rochii sau bluze care aveau un decolteu de-a dreptul amețitor.

Din cauza silicoanelor foarte mari la care a apelat, de multe ori sânii ei nu rămâneau sub haine, iar majoritatea acelor momente au fost surprinse de camerele de filmat. Mai mult decât atât, nu doar bărbații din România au fost cuceriți de imaginile respective, ci și rapperul 50 Cent, care a postat, din nou, articole legate de Daniela Crudu.

Imaginile în care sânii Danielei ies din haine au ajuns și pe site-urile din alte țări, iar 50 Cent nu a ratat momentul și le-a distribuit și pe rețelele sale sociale. În urmă cu mai mulți ani, 50 Cent a distribuit o filmare în care Daniela își scotea lenjeria intimă în direct.

Cu toate că Daniela este foarte veselă la televizor, lucru ce a ajutat-o să se remarce, nu a avut parte de o relație prea simplă cu părinții săi. „Tata are un apartament pe Calea Ferentari, unde am crescut împreună cu sora mea. Acolo tot timpul a fost nebunie, veselie, nu aveai loc să te mişti. Tot ce mi se întâmplă se petrece datorită tatălui meu. Este exact ca mine. Mama este plecată în Italia de vreo zece ani. Nu prea am vorbit despre ea, pentru că nu îi place ei să vorbim. A plecat acolo să lucreze. Am mai fost şi noi la ea, dar este foarte departe. Cu siguranţă o să se întoarcă acasă, pentru că şi-a luat un apartament aici. Ea ne iubeşte şi noi o iubim. E bine primită oricând, toată lumea o iubeşte şi este sufletul nostru. O aşteptăm să vină acasă”, a spus fosta asistentă, pentru Oana Turcu…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies