Home Stiri mondene Daniela Crudu îi ia apărarea iubitului bătăuș: „Au fost doar speculații!”

Daniela Crudu îi ia apărarea iubitului bătăuș: „Au fost doar speculații!”

de Buinoschi Andreea

În urmă cu mai multe luni, Daniela Crudu ajungea la urgențe, după ce iubitul croat o bătuse cu bestialitate. Atunci, întreaga ceartă a fost pusă pe seama geloziei fostului, după ce mai mulți bărbați ar fi abordat-o pe Cruduța în club. Acum, fosta asistentă și-a revenit și este foarte fericită.

„Eram cu psihicul la pământ atunci. Nu mai suntem împreună! Ce treabă mai am eu? Au fost doar speculații! Nu am vrut să depun plângere! Am trecut peste, a fost nasol. Credeam că e ok, voiam seriozitate! Am stat un an și jumătate cu el. Am o viață frumoasă aici, toată lumea mă iubește. Nu m-aș mai întoarce niciodată la el”, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni televizate.

Acum, ies la iveală alte amănunte legate de viața sentimentală a Cruduței. O sursă apropiată acesteia le-a spus celor de la WOWBiz.ro, că fosta asistentă s-a mutat deja împreună cu Gabi Bădălău. Mai mult decât atât, se pare că cei doi ar fi vorbit, chiar în perioada în care Daniela era cu iubitul croat, acesta fiind și motivul pentru care a fost bătută.

„Cică iubitul care a bătut-o pe Daniela Crudu ar fi văzut niște mesaje de la Bădălău pe telefonul ei. Vorbeau încă de pe atunci, iar acest lucru i-a provocat gelozia, iar bătaia pe care a luat-o Cruduța nu a fost venită chiar din senin…”, a declarat persoana menționată anterior.

În luna februarie, când bătaia a avut loc, sora Danielei, Ana, a oferit câteva declarații, spunând că totul a pornit din cauza unei gelozii, dar motivul rămâne ascuns: „Nici noi nu înțelegem de ce a bătut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o ceartă aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu băutură, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restricție acum, să sperăm că lucrurile se vor așeza. Daniela este acum mai bine și la nivel psihic, dar tot este șocată de ceea ce s-a petrecut”…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..