Home Stiri mondene Daniela Crudu l-a iertat pe iubitul bătăuș: „După ce au terminat de vorbit…”

Daniela Crudu l-a iertat pe iubitul bătăuș: „După ce au terminat de vorbit…”

de negriuelena

Daniela Crudu l-a iertat pe iubitul său croat, Seco Dubravko, după ce în urmă cu circa o săptămână a fost bătută de el până a intrat în spital.

Bruneta a refuzat să depună plângere împotriva lui, deși a fost bătută crunt de acesta, iar la câteva zile după incident, bărbatul a reușit să o determine să îl ierte.

S-a emis un ordin de restricție pe numele lui Seco Dubravko, valabil o săptămână, iar croatul a părăsit România în ziua următoare după ce Daniela Crudu ajunsese la spital.

Deși nimeni nu s-ar fi așteptat, se pare că Daniela Crudu ar putea relua relația cu croatul, deoarece deja l-a iertat pentru că a bătut-o până a devenit de nerecunoscut.

Seco Dubravko a vorbit cu ea la telefon și s-a arătat dispus să facă orice pentru ca ea să îl ierte, iar bruneta s-a înțeles cu el în privința unei sume de bani.

„Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles.

El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte.

I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate.

Ea l-a crezut, îl iubește, probabil, și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi”, a spus pentru Wowbiz o sursă din cadrul apropiaților Danielei Crudu.

Acesta i-a trimis deja Danielei Crudu o parte din bani, iar ea urmează să se opereze la nas, deoarece are fractură de piramidă nazală în urma pumnilor încasați.

„Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți.

Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranță lângă el.

Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, a mai adăugat sursa respectivă.

Se pare că Seco Dubravko a bătut-o pe Daniela Crudu după ce ar fi aflat că îi lipsesc 70.000 de euro, bani pe care ea i-ar fi cheltuit fără știrea lui, conform Cancan

Vedeta a fost lovită cu capul de bordul mașinii, a încasat pumni, dar a reușit să scape din mâinile lui, ajungând la spital plină de sânge și cu fractură de piramidă nazală.

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies