Home Stiri mondene Daniela Crudu se iubește cu un bărbat putred de bogat

Daniela Crudu se iubește cu un bărbat putred de bogat

de Buinoschi Andreea

Daniela Crudu se pare că iubește din nou. Aceasta a trecut peste scandalul în care a fost implicată în iarna acestui an, atunci când fostul său iubit a bătut-o atât de tare, încât a ajuns de urgență la spital. Relația cu croatul Seco Dubravko a afectat-o foarte mult pe Daniela însă, cu toate acestea, ea i-a mai acordat o șansă. După ceva timp, aceștia s-au despărțit din nou, dar nu toată lumea crede ca această separare este definitivă.

Gabi Bădălău se pare că este cel care i-a alinat suferința Danielei. Cei doi se află într-o vacanță luxoasă și se distrează foarte bine pe un yacht. Milioanarul, deși este în plin proces cu fosta soție, a lăsat problemele de acasă pentru câteva zile alături de Daniela.

Cruduța a postat mai multe poze în mediul online și le-a arătat fanilor cât de bine se distrează și cum se bucură de razele soarelui. Chiar și Gabi le-a arătat fanilor săi peisajele, dar a fost mult mai discret și nu s-a fotografiat și pe el. Fanii și-au dat seama că se află amândoi pe aceeași barcă, deoarece peisajul era același.

Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi, i-a dăruit acestuia doi copii. În ciuda acestui lucru, cei doi părinți au decis să se despartă și, de atunci, scandalurile dintre ei nu par să se mai oprească. Acuzațiile pe care aceasta i le aduce lui Gabi sunt foarte grave. Aceata spune că, în urma divorțului, nu a rămas cu nimic și nici el nu le plătește pensia alimentară copiilor. Chiar și acum, cei doi încă se întâlnesc prin tribunale pentru a câștiga custodia celor doi copii…

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies