Home Stiri mondene Daniela Gyorfi, declarații despre momentul în care Mirela Vaida a fost atacată

Daniela Gyorfi, declarații despre momentul în care Mirela Vaida a fost atacată

de Clara

Daniela Gyorfi a fost martoră la evenimentul şocant care a avut loc ieri, în platoul emisiunii Acces Direct. O femeie complet dezbrăcată a alergat către Mirela Vaida, cu o cărămidă în mână şi a aruncat-o spre ea, pentru a o lovi.

„Problema este că Mirela a intrat, s-a închis ușa și eu așteptam ca să intru. Vorbeam ca fetele în spate și mi-a zis că „hai că te prezint”, a intrat și eu așteptam.

Vă spun sincer. Eu cânt de ceva timp, eu când am auzit că se țipă prima dată, am crezut inițial că este vreun scenariu, pentru că eu nu am văzut pe nimeni dezbrăcat. Am auzit că Mirela țipă, am auzit ”dați-mi banii, dați-mi banii”, Mirela a strigat că o omoară.

Așa ceva nu am văzut niciodată, nu am crezut că se întâmplă și după aceea am văzut cărămida aia și m-am gândit, îți dai seama, Mirela are 3 copii, sunt mamă și eu de copil și m-am gândit în prima secundă că, Doamne, dacă îi dădea cu cărămida în cap, ferească Dumnezeu, pentru că nu te pui cu puterea unui nebun. Am și văzut-o pe doamna respectivă”, a spus artista în cadrul unei emisiuni TV, conform wowbiz.ro.

După ce şi-a mai revenit puţin, Mirela Vaida a făcut câteva declaraţii despre ceea ce s-a întâmplat în acele momente în care putea să îşi piardă viaţa.

„Sunt în stare de șoc, fac eforturi să nu cedez. După cum vedeți, ne-a fost spart platoul. Avem un pietroi care trebuia să fie în capul meu. Doamna a făcut firul atacului foarte bine. Ea era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei. Am chemat poliția. Am luat un calciu. Sunt în șoc realmente. Dacă tot s-a creat acest context, n-am depus o plângere la politie, dar ar trebui s-o fac.

Primesc mesaje de la o doamnă Șerban care îmi trimite mesaje pe Facebook. Doamna este criminala de la metrou, care am înțeles că este la închisoare. Și are acces la internet să-mi trimită mesaje. A venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu e, totuși, că nu m-a nimerit”, a spus aceasta conform cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies