Home Stiri mondene Daniela Gyorfi, despre relația sa cu George Tal: „Nu există cupluri fără certuri”

Daniela Gyorfi, despre relația sa cu George Tal: „Nu există cupluri fără certuri”

de negriuelena

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună din 2006, au împreună o fetiță de opt ani pe nume Maria, iar pe lângă relația de natură romantică îi leagă și una profesională, întrucât lucrează împreună. Iubitul său este totodată și impresarul ei, iar neînțelegerile cu privire la bani sunt frecvente.

Cei doi au găsit însă de fiecare dată o cale de a rezolva problemele apărute în cuplu, iar de curând Daniela Gyorfi și-a deschis sufletul și a povestit prin ce au trecut împreună atunci când viața lor nu era prea roz.

„George fiind impresarul meu, banii noștri intră în casă în mod egal. El face rost de spectacole, eu cânt. Munca este în echipă. Eu nu vreau vile și palate, vreau să câștig atâția bani cât să nu am grija zilei de mâine. Nu există cupluri fără certuri, și noi spunem ,câteodată, «Gata, ne despărțim». El îmi spune că am gura mare. Avem și noi problemele noastre, dar suntem o familie unită”, a spus Daniela Gyorfi în emisiunea Cristinei Șișcanu.

„Eu l-am cunoscut în Germania. Faptul că el acolo avea o situaţie, avea şi doi copii din prima căsătorie, eu o aveam aici pe mama… a fost o situaţie puţin complicată. Nu am crezut în relaţia asta. Până la urmă lucrurile s-au aşezat. El a spus să stăm împreună, să vedem dacă ne înţelegem. Ne-am certat, ne-am despărțit. Nu a fost niciun motiv, doar orgoliul amândurora. Suntem două pietre foarte tari. Nimeni nu a crezut în această relaţie”, mărturisea Daniela Gyorfi în urmă cu ceva timp la Antena 1.

Daniela Gyorfi este prima persoană publică din România care și-a făcut operație de mărire a sânilor cu silicoane, iar acum regretă intervențiile…

„Am trei operații la sâni și tot nu arată cum trebuie. Eu sunt o persoană foarte sinceră. Dacă aș putea să o iau de la început, nu mi-aș mai face nicio operație la sâni! Sânii nu-ți aduc nimic în plus. Poate te simți tu mai bine în pielea ta, dar doar dacă îți reușește operația. Dacă nu, pățești ca mine: te operezi de trei ori și degeaba!”, a declarat Daniela Gyorfi pentru VIVA!.

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies