Home Stiri mondene Daria Radionova și Alex Bodi, ceartă în direct, în fața a milioane de oameni

Daria Radionova și Alex Bodi, ceartă în direct, în fața a milioane de oameni

de Buinoschi Andreea

Daria Radionova și Alex Bodi au pus punct relației, în ciuda faptului că se pregăteau de nuntă. Cei doi s-au despărțit cu mare scandal și au continuat certurile și în direct, la televizor.

„Mi se pare o copilărie situația de față în care ne aflăm. Eu cred că nu ar trebui să spun nimic, ea a spus totul. Da, am avut un telefon cu ea și ne-am jignit reciproc. I-am zis că nu mi se pare normal că acum vine cu o grămadă de chestii, deși, până acum, ea și-a dorit să stăm departe de media. Nu vreau să spun că vrea să-și facă imagine, dar, dacă ea rămânea așa cum pretindea că este, lucrurile nu stăteau așa. În urmă cu o săptămână, mă iubea și plângea după mine și acum ea a luat-o razna, tocmai de aceea eu i-am sugerat să mă șteargă, să mă blocheze și pe Instagram și ea a văzut că eu am dat like-uri altor femei, crezând că asta este o răzbunare.

Eu înțeleg că este rănită, nu vreau să vorbesc urât de ea, dar vreau să înțeleagă că s-a terminat. Nu trebuie să te lupți cu mine, te-am lăsat în pace. Încetează să pretinzi că tu ești fata bună, iar eu băiatul rău. Dacă ea spune că nu mai vrea să fie asociată cu mine, de ce mai spune de mine? De ce era geloasă pe fiica mea și când dormeam cu ea în pat? Ea suferă de atenție, îi este frică că îi pătează cineva imaginea pe care o are”, a spus Alex Bodi pentru cei de la Antena Stars.

„Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă. L-am iubit din tot sufletul meu, nu mai vreau să continui și să am vreo treabă cu el. Nu mă merită el pe mine! L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el. Este dezgustător ce face acum Alex, eu l-am iubit. Eu am dat interviu, pentru că am vrut să-i salvez lui imaginea, nu avea una bună atunci. Alex a început să se răzbune pe mine. Nu sunt geloasă pe nimeni, nici pe fetița lui, i-am făcut și părul, am avut grijă de ea, cum să fiu geloasă?”, a reacționat Daria Radionova imediat…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies