Home Stiri mondene David și Victoria Beckham au aniversat 20 de ani de căsnicie. Cum au sărbătorit

David și Victoria Beckham au aniversat 20 de ani de căsnicie. Cum au sărbătorit

de negriuelena

David (44 de ani) și Victoria Beckham (45 de ani) ies din tipare în privința căsniciei lor. Cu toate că majoritatea cuplurilor de celebrități nu rezistă mult timp împreună, au ajuns să aniverseze 20 de ani minunați de când sunt soț și soție. Cei doi s-au cunoscut în 1997 și s-au căsătorit pe 4 iulie 1999, în Castelul Luttrellstown din Irlanda, în fața a 29 de persoane, întrucât și-au dorit o ceremonie discretă doar cu apropiații.

Relația lor pare a fi desprinsă din basme. Aceștia sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt și au împreună trei băieți, Brooklyn (19 ani), Romeo (16 ani), Cruz (14 ani), și o fetiță, Harper (șapte ani). În timp ce divorțurile sunt la ordinea zilei în showbiz, se pare că David și Victoria Beckham au găsit secretul care le-a făcut mariajul solid, în ciuda tuturor problemelor care apar la un moment dat în căsnicii.

Deși mult timp au fost discreți în privința relației lor, Victoria a dezvăluit la un moment dat cum s-au cunoscut. La acea vreme, el era vedeta echipei de fotbal Manchester United, iar ea era membră a trupei de succes Spice Girls. I-a atras atenția faptul că, în timp ce colegii săi stăteau unii cu alții la mese, David stătea alături de familia lui la bar. Aceasta a remarcat „zâmbetul lui drăguț, ștrengăresc”, după cum a declarat Victoria.

„Într-un final, mi-a cerut numărul de telefon. El, și după atâția ani, mai are biletul de avion de la Londra la Manchester cu acel număr de telefon. Și da, dragostea la prima vedere încă există”, a mai spus aceasta.

Cei doi au sărbătorit această zi importantă prin faptul că au vizitat castelul Versailles, din Franța, și au postat pe conturile lor de socializare fotografii de acum 20 de ani, alături de mesaje scurte, dar emoționante, de dragoste.

„Astăzi se împlinesc 20 de ani. Te iubesc atât de mult, @davidbeckham!”, i-a transmis Victoria soțului ei, pe Instagram.

„WOW, 20 de ani, uite ce am creat împreună! ♥️ Te iubesc atât de mult! ♥️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven ♥”, este mesajul pe care l-a scris David Beckham, tot pe Instagram…

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies