Home Compatibilitate zodii De ce înșală femeile în funcție de zodie: Nativele Vărsător iubesc noutatea și aventura

De ce înșală femeile în funcție de zodie: Nativele Vărsător iubesc noutatea și aventura

de Arseni Ana
De ce insala femeile in functie de zodie

Atunci când vorbim de infidelitate, majoritatea ne referim la bărbați, dar adevărul este cu totul altul. Și femeile înșală însă fiecare zodie este caracterizată de alte motive.

Haideți să vedem împreună care sunt motivele pentru care femeile joacă la două capete!

Berbec

Nativelor Berbec le place să își trăiască viața și nu într-un mod plictisitor sau într-un fel în care toată lumea o face. Sunt în căutarea aventurii, a lucrurilor noi, nemaiîntâlnite și au impresia că fiecare bărbat are ceva aparte.

Ei bine, iată motivele pentru care femeia Berbec înșală. Mereu este în căutarea unor noi aventuri, a unor noi tipuri de bărbați, dar și a ceva de care nu au mai avut parte până acum.

Taur

Nativele Taur nu vor înșela niciodată, indiferent dacă motivele pe care le-ar avea ar fi foarte bine întemeiate.

Dacă ceva nu le convine într-o relație, acestea vor pune punctul pe „i”, vor discuta problema, vor încerca să găsească cea mai bună rezolvare. Dacă acest lucru nu are sorți de izbândă, vor pleca din relație și nu îi vor provoca răni sufletești partenerului.

Gemeni

Femeilor Gemeni le place să fie provocate. Le place noutatea și adoră să arate lucrurile de care sunt în stare. Se iau la întrecere cu partenerii lor și nicio provocare nu este prea mare pentru ele.

Dacă aceste lucruri nu se întâmplă, vor pleca în căutarea bărbatului care să le ofere toate acestea, dar fără a încheia relația deja existentă.

Rac

Stima de sine a naivelor Rac este extrem de scăzută și mereu vor avea probleme din această cauză.

Pentru ele, o aventură, indiferent de natura acesteia, le va demonstra faptul că nu sunt atât de slabe pe cât ar crede, că au mult mai multă putere decât își imaginează, dar și ca pot avea orice bărbat își doresc.

Femeile Rac nu înșală pentru a le face rău partenerilor, ci o fac din lipsa încrederii în sine.

Leu

Nu este un secret pentru nimeni faptul că nativele Leu adoră să fie în centrul atenției și să fie admirate de toți cei din jur, mai ales de persoanele de sex masculin. Acesta este și lucrul pe care îl vor căuta în fiecare relație și, dacă nu vor avea parte de el, vor înșela.

Nu se vor lăsa până când vor beneficia de tratamentul pe care și-l doresc, chiar dacă acest lucru înseamnă să accepte să se implice într-un triunghi amoros.

Fecioară

Nativele Fecioară nu suportă să fie contrazise sau să le spună cineva că au defecte. Aceste lucruri le vor enerva foarte tare și, dacă acest gen de comportament nu va înceta, nu vor ezita în a-și înșela partenerul.

În acele momente, orgoliul lor va fi foarte mare și se vor simți neapreciate, lucru ce le va determina să se implice într-o altă relație, dar fără a o încheia pe cea deja existentă.

Cu siguranță nu este cea mai bună variantă și, tocmai din acest motiv, sunt sfătuite să se gândească de două ori înainte de a se implica într-o aventură.

Balanță

Femeile din zodia Balanță vor înșela, dar o vor face fără ca măcar să își dea seama. Totul va începe de la un mic flirt, de la o glumă sau de la un zâmbet nevinovat și, cu timpul, se poate transforma într-o relație ce va fi dusă în paralel cu o alta.

Chiar dacă femeia Balanță nu își va da seama sau indiferent dacă va considera gesturile ei ca fiind neimportante, aceste lucruri arată clar că au și ele tendința de a înșela.

Scorpion

Nativele Scorpion fac parte din categoria persoanelor care nu înșală.

Sunt firi care cer foarte multe într-o relație și care au foarte multe așteptări, însă, dacă aceste lucruri nu au loc, nativele vor pleca pur și simplu și vor prefera să o ia de la capăt, renunțând la relația care nu este pe placul lor.

Se vor detașa de relațiile toxice și se vor concentra asupra următorilor parteneri.

Săgetător

Nativele Săgetător sunt de acord să se implice într-o aventură, deoarece simt, în mod constant, nevoia unei aventuri.

Le place să își trăiască viața mai condimentat, într-un mod care să le aducă aventură, dar și noutate, motiv pentru care nu vor spune „nu” unei șanse de a se implica într-un triunghi amoros.

Nu li se va părea nimic grav, nimic ieșit din comun, ba, din contră. Se vor bucura de acest lucru și, în acele momente, vor uita complet de partenerii lor.

Capricorn

Nativele Capricorn sunt firi dificile. Au multe pretenții într-o relație și, în anumite momente, dau dovadă de un caracter extrem de rigid. Se enervează imediat și au o atitudine dificilă.

Tocmai din acest motiv, bărbații se vor distanța de ele, nu vor mai fi ca înainte, nativele nu vor mai primi atenția pe care și-o doresc și vor căuta în brațele altor bărbați ceea ce le lipsește.

Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, femeile Capricorn trebuie să renunțe la atitudinea dură și să vadă eforturile pe care bărbatul le face pentru ele.

Vărsător

Nativele Vărsător iubesc noutatea și aventura. Tocmai din acest motiv, dacă monotonia își face apariția în relație, nu vor căuta activități pentru a o elimina, ci își vor îndrepta atenția către alți bărbați.

Nu le place atunci când lucrurile se repetă, când rutina își face apariția și au nevoie mereu de ceva nou, ceva care să le scoată din rutina zilnică. Dacă vor găsi persoana potrivită care să le ofere aceste lucruri, se vor duce direct la ea, ca și când relația actuală nu există.

Pești

Nativele Pești vor să aibă parte de o iubire ca în filme. Mereu își vor imagina relația perfectă, cum va fi bărbatul visurilor lor, dar niciodată nu se vor axa pe realism, motiv pentru care de foarte multe ori vor ajunge să fie extrem de dezamăgite…

Relația pe care o vor avea nu va fi așa cum și-au imaginat și, tocmai din acest motiv, vor începe să caute ceea ce visează la alți bărbați, dar fără a ieși din relația în care se află la momentul respectiv.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..