Home Stiri mondene De ce nu a venit nimeni la nunta Adelinei Pestrițu

De ce nu a venit nimeni la nunta Adelinei Pestrițu

de Arseni Ana

Adelina Pestrițu se află în culmea fericirii. Aceasta și-a unit destinul cu alesul inimii sale, Virgil Şteblea, în după-amiaza zilei de 3 iulie 2019, cununia civilă a acestora având loc la primăria Sectorului 1. Aceștia au o fetiță, Zenaida-Maria, ce a venit pe lume pe 3 august 2018 și a fost botezată pe 10 noiembrie 2018.

La cununia sa civilă, Adelina Pestrițu a purtat o rochie superbă de un galben intens, decoltată și cu spatele gol, pantofi nude, iar buchetul a fost asortat rochiei.

Deși toată lumea se aștepta ca la eveniment să ia parte un număr mare de persoane, cei doi au tratat acest mare pas din viața lor cu maximă discreție, fără să invite pe nimeni. Cununia religioasă a celor doi va avea loc pe data de 20 iulie, iar atunci vor fi prezente mai multe nume din showbizul românesc. La cununia civilă au fost prezenți doar nașii lor, Aura și Daniel Rafte, din Constanța, iar vedeta a explicat pe blogul personal de ce nu a venit nimeni.

„În așteptarea marelui eveniment din data de 20 iulie, astăzi ne-am căsătorit civil. Abia așteptam să facem acest pas și să devenim oficial o familie cu multe planuri și speranțe de viitor. Suntem extrem de fericiți să vă dăm această veste.

Având în vedere că petrecerea și cununia religioasă sunt programate pentru sfârșitul lunii iulie, pentru momentul de la primărie am ales ziua de 3 iulie, numărul nostru norocos. Pe 30 martie am pornit la drum in calitate de cuplu, pe 3 august s-a născut Zenaida-Maria, fetita noastră, pe 13 este născut soțul meu. Cifra 3 se află în contextul multor evenimente frumoase și importante din viața noastră.

Așadar, în urmă cu o săptămână am depus actele la Primăria Sectorului 1 și am început să facem planuri. Ne-am dorit ca de această dată sa fie totul foarte simplu, privat și scurt. Am ales să nu invitam pe nimeni pentru că am fi fost obligați de context să facem o selecție a prietenilor noștri și fără să ne dorim să-i supărăm pe ceilalți. Nu am vrut să facem separatisme. Evident, bazat pe faptul că oricum marea petrecere va fi în doar două săptămâni jumătate și chiar nu avea sens sa îi punem din nou pe drumuri.

Am fost doar noi împreună cu nașii, după cum ne-am și dorit. Totul a fost concentrat pe importanța evenimentului și nu am respectat nicio tradiție cu flori și orez. Pentru noi acest pas înseamnă pur și simplu oficializarea în acte a relației noastre și chiar am vrut sa fim doar noi. Actele s-au semnat în doar câteva minute, am râs, am glumit, am pozat frumos pentru albumul nostru de nuntă și am fugit alături de nași să facem planurile pentru ceea ce urmează.

Probabil mulți vă întrebați cum o să mă numesc în buletin și cum va trebui să mă numiți voi de acum încolo. Vă anunț cu drag că numele meu public va rămâne același, Adelina Ioana Pestrițu, deși în acte am preluat și numele soțului meu, Șteblea (Pestrițu Șteblea Adelina Ioana).

Aceasta preluare de nume a fost făcută pentru a purta același nume de familie și cu fetita noastră, iar dacă vom fi nevoiți să călătorim peste hotare, să fie mai ușoară treaba birocratică, dar, evident, și din iubire pentru soțul meu.

Însă în spațiul public și pe rețelele de socializare rămân aceeași ca și până acum, așa cum deja mă cunoașteți de peste nouă ani. Acum că suntem într-adevăr soț și soție, nu ne rămâne decât să așteptăm emoționați evenimentul din 20 iulie unde am pregătit o mulțime de surprize pentru invitații noștri. ♥”, a scris Adelina Pestrițu pe blogul său…

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies