Home Compatibilitate zodii De ce nu poţi să îţi ţii iubitul aproape şi te înşală în funcţie de zodie

De ce nu poţi să îţi ţii iubitul aproape şi te înşală în funcţie de zodie

de Arseni Ana
De ce nu poti sa iti tii iubitul aproape si te insala in functie de zodie

Fidelitatea este cel mai important lucru într-o relaţie. Ea reprezintă, poate, cărămida de temelie a unei legături sincere, lipsite de interes şi pline de dragoste. De cele mai multe ori, se întâmplă să blamăm persoana care greșește, care calcă strâmb şi nu respectă promisiunile pe care le-a făcut însă nu ţinem cont de faptul că relaţia este formată din doi oameni şi o parte din vină îi poate aparţine celuilalt.

Atunci când iubeşti, tinzi să ţii aproape partenerul de viaţă, să îi urmăreşti fiecare pas şi să ştii ce face la orice mişcare. Dar, uneori, observăm că nu totul ţine de noi şi că s-ar putea ca cel cu care împărțim casa şi patul să calce strâmb şi să nu cunoaştem motivele pentru care recurge la astfel de gesturi.

Astrele vin în sprijinul doamnelor care sunt înşelate şi care nu reuşesc să îşi ţină aproape iubitul. Astfel vor afla motivele pentru care se întâmplă aceste lucruri şi vor vedea unde greşesc de nu au control asupra celui cu care au pornit la drum în viaţă.

Nativele din zodia Gemeni au început să acorde mult prea mult timp locului de muncă, ajungând să îşi neglijeze iubiţii, doamnele Leu sunt înşelate din cauza atitudinii lor permisive şi a faptului că îşi iartă partenerul de viaţă indiferent de greșeala făcută, iar Scorpionii sunt excepția de la regulă, după cum spun astrele.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

În cazul doamnelor din zodia Berbec, bărbaţii au câteva ezitări. Aceştia se avântă în relaţii cu ele însă se trezesc mai târziu prinși în mrejele dragostei din care nu mai pot scăpa. Din cauza agitației pe care o simt în preajma nativelor din zodia Berbec, bărbaţii caută liniştea în alte parte şi vor să se relaxeze, înșelându-le cu persoane faţă de care nu au nicio obligație şi se pot manifesta aşa cum îşi doresc, simțindu-se liberi.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Femeile Taur îşi aruncă singure bărbaţii în braţele altor femei, deoarece nu ştiu să aprecieze ceea ce au acasă. Mereu au de comentat câte ceva şi mereu exista lucruri care să le deranjeze şi să le facă să răbufnească. Astfel bărbaţii caută ceea ce nu au în altă parte, dar, mai mult decât atât, caută cu disperare aprecierea pe care nu o primesc în braţele femeii iubite. Astrele spun că Taurii ar trebui să gândească de două ori înainte să spună iar ceva urât.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativele din zodia Gemeni acordă mult prea mult timp jobului. Cea mai mare parte a zilei şi-o petrec la birou unde încearcă să lucreze cât mai mult, să se informeze în domeniu şi să studieze piața pentru a excela şi a primi promovarea pe care o aşteaptă de atâta vreme. Bărbății din viaţa Gemenelor simt nevoia de afecţiune şi de atenţie, deoarece sunt tot mai neglijaţi în ultima vreme. De aceea doamnele din zodia Gemeni nu îşi pot ţine iubiţii aproape şi se trezesc înşelate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Femeile din Rac sunt cele mai complicate native atunci când vine vorba despre iubire. Acestea îşi doresc absolut totul, vor să fie tratate ca nişte prinţese şi, în acelaşi timp, să fie șefele în casă. Ciudat sau nu, bărbaţilor le plac relaţiile cu nativele din zodia Racului însă uneori au nevoie de un moment de respiro, din cauza comportamentului prea autoritar pe care îl au. Astrele spun doamnelor ca ar trebui să se mai tempereze şi să lase garda jos în momentele critice, pentru a nu rămâne fără partener.

Leu: 23 iulie – 22 august

Despre doamnele născute în zodia Leu se ştie că sunt foarte puternice. Însă, în cazul unei relaţii, sunt fidele şi sunt în stare de orice pentru persoana iubită, chiar să ierte atunci când sunt înşelate. Din cauza acestui lucru, bărbaţii cărora le cam plac aventurile profită şi aleg relaţiile cu nativele din zodia Leu, pentru a putea trăi o viaţă dublă, în care să se bucure de ceva stabil acasă, dar şi de mici picanterii cu damele de companie.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

În ultimul timp Fecioarele nu şi-au mai acordat prea multă atenţie, iar iubiţii au început să observe acest lucru. A trecut ceva vreme de gând nativele din zodia Fecioară au fost la salon sau la un masaj anticelulitic. Astfel bărbaţii au început să le neglijeze pe Fecioare şi să le înşele tot mai des în ultima vreme. Ar fi timpul pentru o schimbare!

Balanţă: 23 septembrie – 22 octombrie

Balanţele sunt înşelate din cauză că nu ştiu să îşi satisfacă bărbaţii. Comunicarea este cheia şi este de dorit să vorbească despre acest lucru fără nicio reținere, altfel relaţia se va sfârşi curând.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Femeile Scorpion sunt excepția de la regulă. Acestea ştiu să îşi controleze bărbatul în aşa fel încât să rămână fidel în orice situaţia. Doamnele născute în zodia Scorpion sunt exemplul perfect pentru toate femeile.

Săgetător: 22 noiembrie – 20 decembrie

Astrele spun despre nativele din zodia Săgetător că încă nu ştiu să se poarte printre străini, ceea ce îi deranjează foarte mult pe partenerii de viaţă, care au anumite idei fixate în cap, precum aceea că femeia îl reprezintă pe bărbat.

Capricorn: 21 decembrie – 19 ianuarie

Femeile Capricorn nu pot să îşi ţină bărbaţii aproape din cauza greșelilor pe care le-au făcut acum ceva timp. Astfel, bărbaţii nu mai au încredere în ele şi consideră că pot proceda cum cred de cuviință.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativele din zodia Vărsător nu ştiu să iubească, de aceea nu sunt iubite la rândul lor şi sunt înşelate. Atunci când acestea vor învăţa să se dedice complet, să facă gesturi tandre şi să îşi arate dragostea, vor primi la rândul lor iubire…

Peşti: 19 februarie – 20 martie

Peştii nu îşi pot ţine partenerii de viaţa aproape pentru că nu ştiu să îşi exprime corect dorinţele, iar fiecare dorință se transformă într-o ceartă. Bărbății, sătui de acest comportament, aleg adesea să le înşele pe nativele din zodia Pești.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..