Home Compatibilitate zodii De cine ești manipulat? Bani, dragoste sau prieteni?

De cine ești manipulat? Bani, dragoste sau prieteni?

de Clair
De cine esti manipulat

Ei bine, fiecare zodie are slăbiciunea ei. Unele zodii se lasă manipulate de bani, altele, de prieteni și altele, de iubire. Mai jos puteți vedea de către ce/cine este manipulată fiecare zodie în parte.

Berbec

Berbecul are o inimă mare. Deși este o fire încăpățânată, are un suflet bun și este milos. Niciodată nu va spune „nu” unui prieten care are nevoie de ajutor.

Berbecii sunt în stare să își dea și haina de pe ei pentru prietenii lor. Cum fericirea amicilor lor este și fericirea lor, Berbecii vor crede orbește ceea ce le spun aceștia.

Taur

În cazul Taurilor, banii sunt o problemă. Sigur ai auzit un Taur vorbind până acum, măcar o dată, despre un obiect scump pe care și-l dorește sau viața luxoasă la care visează.

Taurii vor să își știe portofelul plin, la fel și conturile. Nu le este rușine să recunoască acest lucru și se implică în acțiuni de pe urma cărora pot câștiga destul cât să își satisfacă dorințele.

Știu exact cum vor să arate viața lor și vor munci din greu pentru a avea tot ce își doresc.

Gemeni

Ceea ce îi manipulează sunt banii. Le place să-și cumpere lucruri noi, să le schimbe pe cele vechi, să aibă cele mai recente modele de telefoane, mașini. Le place luxul și se lasă ușor influențați de bani.

Pentru Gemeni, acest lucru este slăbiciunea lor și nu pot renunța la acest viciu.

Rac

Cea mai sensibilă zodie dintre toate, Racul, se lasă ușor manipulat de prieteni.

Îi crede orbește, face orice pentru ei fără să se gândească dacă povestea care l-a impresionat este adevărată. Va fi atât de impresionat și serviabil, încât va face orice pentru a-și ajuta prietenii.

Leu

Leii sunt firi materialiste. Le place siguranța și să știe că buzunarul lor nu suferă nicio schimbare negativă.

Întotdeauna vor face câte ceva pentru casă sau familie și au nevoie de bani. Le place să cumpere lucruri și pentru sine, mai ales că au foarte mare grijă de aspectul fizic. Viața unui Leu se învârte în jurul banilor și se lasă manipulat de aceștia mult mai ușor decât ar trebui.

Dacă vor vrea mai mult decât pot obține și se lasă manipulați de avere, Leii pot pierde controlul destul de ușor.

Fecioară

Banii sunt cuvântul magic pentru această zodie, singurul lucru ce le poate suci mințile.

Deoarece sunt persoane destul de active și le place să se distreze, să se simtă bine, Fecioarele au nevoie de muți bani. Acest lucru le face să fie destul de dispuse să lucreze chiar și peste program, să nu mai aloce timp persoanelor dragi și să se afunde în muncă.

Fecioarele se lasă manipulate de bani, deoarece, pentru ele, aceștia aduc fericirea. Odată ce le-a intrat în minte faptul că, pentru a fi fericite, este nevoie de bani, nimeni nu mai poate face nimic.

Balanță

Balanțele au un suflet mare, un suflet bun. Au un număr foarte mari de prieteni pentru care ar face orice. Persoanele apropiate acestei zodii știu că Balanțele se sensibilizează foarte ușor și foarte tare la problemele prietenilor, dar și că ar face orice să îi ajute. Tocmai de aceea, prietenii acestei zodii știu cum să manipuleze și cum să sensibilizeze Balanțele, astfel încât să obțină ceea ce vor.

Nativii acestei zodii ar trebui să deschidă ochii și să nu mai creadă orice spun persoanele apropiate. Multe dintre ele se folosesc de inima mare pe care o au Balanțele și le manipulează fără să se dea de gol.

Scorpion

Scorpionii iubesc din toată inima. Pentru ei, sentimentul de iubire este cel care le oferă siguranță, dar și motivație.

Dragostea este cea care scoate partea lor bună la suprafață și o pune pe cea răzbunătoare pe locul al doilea. Dacă un Scorpion este îndrăgostit, va trece peste multe dintre greșelile partenerului, însă doar peste cele minore. Din cauza acestui lucru, partenerii de viață ai Scorpionilor au tendința de a îi crede naivi. Dar, odată ce paharul s-a umplut, nu mai pot fi controlați de acest sentiment.

Săgetător

Săgetătorii se lasă manipulați de sentimentul de iubire.

Au tendința de a fi depresivi, iar dragostea îi scoate din această stare. Așadar, Săgetătorii acceptă să fie manipulați de acest sentiment și acceptă foarte multe lucruri.

Au senzația de siguranță și că pot fi apărați de depresie dacă se lasă controlați de dragoste. Însă, exact acest lucru le face cel mai mult rău. Se lasă controlați de o dragoste toxică şi se agață de speranța că va fi mai bine.

Capricorn

Capricornii sunt manipulați de bani. Adoră luxul, le place să aibă tot ceea ce își doresc și le sclipesc ochii la vederea banilor. Se implică în orice activitate bănoasă și știu cum să își calculeze cheltuielile astfel încât să nu piardă nici măcar un bănuț.

Pentru Capricorni este foarte importantă siguranța financiară și, din păcate, ajung să lucreze peste program sau să se implice în activități care nu le fac plăcere, doar pentru câțiva bani în plus.

Vărsător

Vărsătorii nu fac o excepție nici ei. Le plac banii. Le place să simtă că au lumea la picioare și muncesc foarte mult pentru a avea parte de viața la care tot visează.

Nu vei vedea vreun Vărsător să piardă vremea, ci îl vei vedea la muncă sau căutând idei pentru o afacere valoroasă.

Pentru el, banii nu sunt doar niște hârtii care îl ajută să trăiască de pe o zi pe alta, ci un mod de viață. Știe exact ce vrea și nu se lasă până când obține.

Pești

Peștii visează la o iubire ca în basme. Sunt idealiști, visători și vor o poveste de dragoste nu doar care să dureze pentru totdeauna, ci și care să le dea fluturi în stomac.

Se vor lăsa conduși de fiorii iubirii și au tendința de a neglija defectele partenerului, divinizându-l și apropiindu-se mai mult decât este cazul…

Peștii se lasă manipulați de iubire și încep să facă orice pentru partener/parteneră, să îi acorde mai multă atenție decât ar trebui și să aibă încredere oarbă.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..