Home Stiri mondene Decizie radicală luată de Simona Halep. Antrenorul ei a făcut anunțul uluitor: „Chiar aseară am vorbit cu ea și…”

Decizie radicală luată de Simona Halep. Antrenorul ei a făcut anunțul uluitor: „Chiar aseară am vorbit cu ea și…”

de negriuelena

Toată lumea se întreabă, cu siguranță, când va apărea Simona Halep în emisiunile TV, deoarece până acum nu a fost văzută în platoul niciuneia. Antrenorul ei, Gabriel Dobre, a fost întrebat des despre acest lucru, iar recent a oferit și explicația, pentru Jurnalul de seară, de la Digi 24. Regina de la Wimbledon, Simona Halep, a luat o decizie surprinzătoare.

„Eu nu ştiam chestia asta, că Simona n-a fost niciodată la o televiziune în România. Şi chiar le-am spus oamenilor de la o altă televiziune că o s-o-ntreb, că eu nu ştiu motivul. I-am întrebat: «Știți cumva dumneavoastră care este motivul?». Ei au spus că nu şi că, dacă eu aflu, să le spun. Şi chiar aseară am vorbit cu ea şi am întrebat-o şi mi-a spus: «Da, şi n-o să mă duc niciodată, pentru că aceşti oameni jignesc persoana, nu comentează rezultatul». Un lucru care, dacă stau să mă gândesc un pic, este foarte adevărat. Tu, ca om, nu te schimbi sau nu devii mai bun jucând bine sau devii mai prost jucând prost”, a declarat Gabriel Dobre.

Acesta și-a exprimat părerea vizavi de hotărârea luată de Simona și o susține, găsind că este îndreptățită să procedeze în acest mod. „Un fan adevărat, după mine, sau un jurnalist care îşi face treaba foarte bine trebuie să înţeleagă fenomenul. Nici Simona şi niciun sportiv n-are vreo problemă să i se comenteze negativ rezultatul în sine: da, nu te-ai mișcat sau poate n-ai avut energia necesară sau ai luat nişte decizii greșite, dar nu ataci persoana şi n-o jigneşti. Asta este ceea ce le-aş transmite”, a adăugat antrenorul de tenis.

„Nu citește nici foarte multe articole, pentru că la un moment dat ajungi să citești un comentariu şi sunt lucrurile total neplăcute ajungând… eu, personal, şi eu mai citeam înainte, dar acum n-o mai fac nici eu. Acele comentarii te fac să te simţi prost. Nu există jucător care să fie bucuros că pierde, indiferent la ce nivel, de la turneul de casă pe care îl facem la clubul X pentru amatori, până la Federer, care, by the way, tocmai a declarat cât de furios şi trist a fost pentru acea înfrângere. Fiecare are nevoie, după ce trece printr-o înfrângere, are nevoie de susţinere, să simtă: OK, am pierdut, dar poate fi mai bine sau nu e lumea chiar aşa neagră. Şi în momentul în care la tine ajung anumite jigniri, efectiv sunt jigniri grave, unele dintre ele au fost că a vândut meciul! Adică să spui că s-a jucat la pariuri, tatăl Simonei a… sunt lucruri aberante despre care nici măcar n-ar trebui să vorbim, dar care există, din păcate, şi nu înţeleg de ce. Până la urmă, nu face decât să joace tenis. Deci, sunt lucruri pe care ea în principal vrea să le puncteze nu aşa direct cum am făcut-o eu, dar prin mesajele pe care le trimite despre a le da oamenilor încredere, a le da posibilitatea să se dezvolte, la orice vârstă, şi prin a fi mai pozitivi în toate situaţiile, a încheiat Gabriel Dobre…

Sursa: okmagazine.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies