Home Stiri mondene Deea Maxer, pusă la punct de soțul său, Dinu: „Mi-a zis că nu se va trezi să…”

Deea Maxer, pusă la punct de soțul său, Dinu: „Mi-a zis că nu se va trezi să…”

de negriuelena

Deea Maxer a vorbit, de curând, despre viața sa de familie, dar și despre modul în care a fost pusă la punct de soțul său, Dinu, care i-a spus de la început că nu se va trezi ca să schimbe scutece.

Cei doi au împreună un băiețel, Andreas, și o fetiță pe nume Maysia care a venit pe lume în luna octombrie a acestui an.

„Eu aveam emoții. Sunt mândră de Andreas, ne ajută. Cel mai frumos vis al meu s-a împlinit”, a declarat Deea Maxer în cadrul unei emisiuni TV.

„Fac parte dintr-o familie de patru, mi-am dorit o fată și un băiat. E foarte dedicat Dinu, nu mă așteptam să fie atât de topit de Maysa.

Noi am avut discuții lungi, mi-a zis dinainte că nu se va trezi să schimbe scutece.

Suntem doar noi patru, am hotărât să nu mai implicăm pe nimeni în familie, n-avem bonă,” a adăugat Deea Maxer.

Aceasta a vorbit și despre fiul său, Andreas, precizând că este un ajutor de nădejde și își iubește mult surioara.

„Se implică mult, mă ajută la curățenie, abia așteaptă să vină de la școală ca să stea cu surioara lui”, a mai spus Deea Maxer.

Aceasta s-a confruntat cu niște complicații atunci când a adus-o pe lume pe Maysia, iar de curând a oferit detalii despre momentul delicat în care s-a aflat.

„Am avut o durere de spate incredibilă pe care n-am crezut că o voi avea vreodată. Am simțit ce înseamnă instalarea unui travaliu.

Am crezut cp ori am o criză de rinichi ori în seara aia mi se rupe apa și nasc. Criza de spate s-a lăsat cu frisoane cumplite.

Țipam, Dinu nu știa ce să îmi facă, mă durea îngrozitor. La ora două jumate mi s-a rupt apa (…) Contracțiile erau atât de dese încât aveam riscul de rupere a uterului. ..

Mă așteptam să nu fie o operație ușoară pentru că eu aveam și varice interne”, a dezvăluit Deea Maxer prin intermediul vlogului său.

Surse: spynews.ro, click.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!