Home Stiri mondene Delia, atacată de un fan pe internet! „Ai 100 de ani și tot vrei să…”

Delia, atacată de un fan pe internet! „Ai 100 de ani și tot vrei să…”

de negriuelena

Fotografiile încărcate în ultima vreme de către Delia pe conturile sale de socializare nu sunt tocmai pe gustul unor internauți, aceștia lăsându-i comentarii răutăcioase.

Artista în vârsta de 38 de ani este ținta criticilor deoarece preferă tot ce este colorat și vesel, lucruri în care se regăsește și care fac parte de ani buni din imaginea sa.

Anumite persoane consideră că la această vârstă o asemenea abordare nu este potrivită, motiv pentru care au făcut-o praf pe cântăreață.

Un internaut a criticat-o dur pe Delia cu privire la cele mai recente poze ale acesteia, fiind sătul de jocul de nuanțe vii pe care le integrează cântăreața în imaginile pe care le pune pe Instagram.

Acesta este de părere că vârsta Deliei este înaintată și nu se cade să mai promoveze o astfel de imagine colorată și veselă.

„Ai și tu 100 de ani și tot vrei sa pari acadele și tu mai ai un an, doi și ieși la pensie, mai lasă-ne, soră-mea, că exagerezi, prea mult, ajunge, gata.

Ești bătrânică, ai și tu 40 de ani, o mai arzi în culori, really???”, a comentat acesta la o fotografie în care artista ținea în brațe un buchet mare de flori colorate.

Delia nu a putut răbda și i-a explicat care este perspectiva sa în privința culorilor și de ce le integrează în imaginea sa.

„Pot să am și vârsta universului! Sunt artist… respir culoare. Asta-i rolul meu”, este replica pe care i-a dat-o Delia.

Alți fani i-au luat apărarea Deliei, după care cântăreața a revenit cu un comentariu.

„E cineva care crede că dacă ai peste 30, nu ai voie să porți culori. E ok… treceți peste”, a mai transmis Delia…

Sursa: cancan.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!