Home Stiri mondene Delia, declarații despre vacanța din Mexic

Delia, declarații despre vacanța din Mexic

de Buinoschi Andreea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Delia este o împătimită a vacanțelor. De la Maldive până la India, artista a cutreierat toată lumea, alegând locurile liniștite și pline de cultură. Cu toate acestea, se pare că Mexicul nu a fost pe placul ei, fiind mult prea gălăgios pentru ea.

„OK! Deci! Tulum nu este pentru mine! E haos din foarte multe puncte de vedere. Da! Sunt locații frumoase (dacă ai bănuți mulți). În rest, mult bumtzi-bumtzi, shamanisme cu tămâie, mult avocado, multă amețeală, multă lume și mult zgomot”, a scris Delia pe contul său de Instagram.

Mai mult decât atât, ceea ce a observat membra juriului de la Antena 1 este faptul că majoritatea femeilor din acea zonă au apelat la medicul estetician pentru a-și face schimbări la nivelul posteriorului.

În urmă cu ceva timp, Delia a vorbit despre modul în care alege locurile în care vrea să își petreacă vacanțele, declarând că nu îi plac locurile prea aglomerate și că preferă munții și obiectivele turistice încărcate de cultură.

„Nu am hartă să bifez pe unde am mers, știu în mare pe unde am fost, dar mai repede îți zic pe unde nu am fost. Trebuie să ajung neapărat în Islanda, pentru că sunt niște peisaje de vis și trebuie să găsim vreo zece zile pentru aia și să închiriem o mașină și să o luăm frumos, cum trebuie. Vreau să văd multe lucruri acolo. Nu știu de ce, Peru. Hawaii mă atrage, e tare, e mare și munte.

În primul rând, trebuie să te simți safe undeva. Nu te duci în plin război undeva. În general, tot ce înseamnă Asia, mai mult pe partea asta de budiști, sunt foarte calzi oamenii și primitori. Și în relație cu turiștii… nu m-am simțit niciodată în nesiguranță în Thailanda, în Laos.

N-aș mai merge în zone din Turcia, gen Antalya, pentru că nu ai ce să faci acolo, nu e nici marea mișto. E genul ăla de all inclusive cu foarte mulți oameni. Dacă mă gândesc la o țară, nu aș ști ce să spun. Până și în Germania m-aș întoarce. M-aș duce pe munți”, a spus Delia, pentru unul din podcast-urile lui Micutzu…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..