Home Stiri mondene Delia, despre traumele din adolescență: „De ce faci asta unui copil”

Delia, despre traumele din adolescență: „De ce faci asta unui copil”

de Clara

De curând pe pagina sa de Instagram, Delia a vorbit despre unele momente mai puțin plăcute din perioada școlii. Aceasta a adus în discuție unele comportamente la care fetele erau supuse în incinta unui liceu.

„În perioada liceului, o parte dintre profesorii de muzică le spuneau elevelor «Vai, măi, ți-au crescut sânii față de luna trecută» și le pipăiau, efectiv, pe sâni. Asta se întâmpla la liceu la Lipatti.

Aveam 13 ani și veneam de la școală cu flautul în cutie. Auzeai când treceai pe lângă un șantier și chiar și în curtea școlii, «Hei, fata cântă la ce atârnă?». De ce faci asta unui copil, unui adolescent, unei femei, nu contează, de ce ești imbecil, de ce?”, a spus Delia pe pagina sa de Instagram.

Delia are nevoie de o pauză din punct de vedere profesional

„Eu sunt în momentul în care aș face cât mai puține, mi-aș lua timp pentru mine cât mai mult și l-aș păstra cu ceva ce aș vrea să-mi bucur inimioara. Vreau să-mi trăiesc viața frumos, am muncit extrem de mult, de copil, muncesc în continuare, dar, cu «ajutorul» acestei pandemii, mi-am dat seama cum este să fii om normal și e plăcut să fii om normal.

E plăcut să stai acasă și să ai o rutină, e plăcut să stai acasă, e plăcut să dormi acasă, în patul tău, e plăcut să mănânci mâncare caldă și nu din benzinării. E plăcut să ai o rutină mare și sănătoasă. N-ai cum să fii ok la infinit, n-ai cum. Omul nu este construit să stea în mașină. Este o industrie mică, din care nu ai de unde să tai, mai ales dacă vrei să-ți ajuți echipa. Nu este vorba doar de tine, este vorba de o echipă pe care o ții în spate”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies