Home Stiri mondene Delia, la un pas de a-și pierde viața. Iată ce i s-a întâmplat!

Delia, la un pas de a-și pierde viața. Iată ce i s-a întâmplat!

de Buinoschi Andreea

Delia este o împătimită a călătoriilor. Ori de câte ori îi permite timpul, aceasta pleacă în vacanță, în locuri care mai de care mai fascinante. Pe lângă plajele exotice pe care le adoră, artistei îi plac și munții căci, potrivit spuselor sale, priveliștea este minunată.

În cadrul unui interviu, Delia a povestit o întâmplare petrecută pe munte, când aproape era să își piardă viața. „Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a declarat Delia, în cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva vreme.

În cadrul unui podcast al amicului ei, Micutzu, atista a vorbit despre vacanțele pe care le face, dar și despre cum alege în ce destinații va urma să meargă. „Nu am hartă să bifez pe unde am mers, știu în mare pe unde am fost, dar mai repede îți zic pe unde nu am fost. Trebuie să ajung neapărat în Islanda pentru că sunt niște peisaje de vis și trebuie să găsim vreo 10 zile pentru aia și să închiriem o mașină și să o luăm frumos cum trebuie. Vreau să văd multe lucruri acolo. Nu știu de ce, Peru. Hawai mă atrage, e tare, e mare și munte.

În primul rând trebuie să te simți safe undeva. Nu te duci în plin război undeva. În general tot ce înseamnă Asia, mai mult pe partea asta de budiști, sunt foarte calzi oamenii și primitori. Și în relație cu turiștii… nu m-am simțit niciodată în nesiguranță în Thailanda, în Laos”, a mărturisit jurata de la Antena 1.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..