Home Stiri mondene Delia nu va mai cânta? „Este o industrie mică”

Delia nu va mai cânta? „Este o industrie mică”

de Clara

Delia a fost invitată în cadrul unei emisiuni online și a vorbit despre mai multe subiecte, printre care se numără și cariera sa. Până să înceapă pandemia, Delia era mai mult pe drumuri și nu avea timp pentru pasiunile sale și fix de ele se ocupă acum, în lipsa concertelor.

„Eu sunt în momentul în care aș face cât mai puține, mi-aș lua timp pentru mine cât mai mult și l-aș păstra cu ceva ce aș vrea să-mi bucur inimioara. Vreau să-mi trăiesc viața frumos, am muncit extrem de mult, de copil, muncesc în continuare, dar, cu «ajutorul» acestei pandemii, mi-am dat seama cum este să fii om normal și e plăcut să fii om normal.

E plăcut să stai acasă și să ai o rutină, e plăcut să stai acasă, e plăcut să dormi acasă, în patul tău, e plăcut să mănânci mâncare caldă și nu din benzinării. E plăcut să ai o rutină mare și sănătoasă. N-ai cum să fii ok la infinit, n-ai cum. Omul nu este construit să stea în mașină. Este o industrie mică, din care nu ai de unde să tai, mai ales dacă vrei să-ți ajuți echipa. Nu este vorba doar de tine, este vorba de o echipă pe care o ții în spate”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc.

„Am văzut niște oribilități ultima dată, de nu-mi venea să mă mai uit. Se frecau mamă-fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu. Era ceva ciudat rău… un Grinch absolut, de nu există. Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea…

Eu nu vreau să mă dezbrac! Nu-mi place să mă despoi pe acolo! Și, oricum, nu aș merge decât cu Răzvan (n.red. – soțul ei), cu nimeni altcineva, și el nu vrea. Cu gândacii nu am o problemă, că eu mănânc gândaci, viermișori. În schimb, mi-ar fi foarte frică în Asia de câini”, a adăugat artista cu privire la posibila participare în Asia Express.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies