Home Stiri mondene Delia, un nou atac subtil la adresa soțului ei?

Delia, un nou atac subtil la adresa soțului ei?

de Clara
  • Delia a făcut câteva story-uri în care a vorbit despre soțul ei.
  • Aceasta a ridicat mai multe semne de întrebare prin declarațiile făcute.
  • Artista a spus, în urmă cu puțin timp, că ea este cea care ține casa și nu soțul ei, așa cum se spune.

După ce a spus că ea este cea care aduce cei mai mulți bani în casă, Delia a făcut câteva afirmații noi care au ridicat semne de întrebare. Mai exact, aceasta a vorbit despre un obiect din casă despre care susține că este al ei în totalitate.

„Racheta (n.r. camera hiperbară pentru oxigenoterapie) este a mea, nu este racheta soțului meu. Repet, racheta este a mea. Este mijlocul meu tranport, doar eu fac parte din această constelație, el nu are legătură, este pământean”, a spus Delia pe contul său de Instagram.

Delia susține că soțul ei nu este milionar

„(…) Îmi amintesc de glumele alea făcute la iUmor, că soțul Deliei este milionar. Voi credeți că, dacă era milionar, eu mai stăteam să îmi pierd nopțile la concerte? Să stau ore în șir în mașini?

Daca e milionar, de ce fac asta de ani de zile? De ce? Fac asta, pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă. Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu”, a spus Delia pe contul său de Instagram.

Domeniul muzical este greu de suportat, chiar și pentru jurata de la Antena 1

„Eu sunt în momentul în care aș face cât mai puține, mi-aș lua timp pentru mine cât mai mult și l-aș păstra cu ceva ce aș vrea să-mi bucur inimioara. Vreau să-mi trăiesc viața frumos, am muncit extrem de mult, de copil, muncesc în continuare, dar, cu «ajutorul» acestei pandemii, mi-am dat seama cum este să fii om normal și e plăcut să fii om normal.

E plăcut să stai acasă și să ai o rutină, e plăcut să stai acasă, e plăcut să dormi acasă, în patul tău, e plăcut să mănânci mâncare caldă și nu din benzinării. E plăcut să ai o rutină mare și sănătoasă. N-ai cum să fii ok la infinit, n-ai cum. Omul nu este construit să stea în mașină. Este o industrie mică, din care nu ai de unde să tai, mai ales dacă vrei să-ți ajuți echipa. Nu este vorba doar de tine, este vorba de o echipă pe care o ții în spate”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies