Home Stiri mondene Denisa Filcea, pusă la zid în mediul online. Motivul pentru care aceasta a atras un val de antipatie

Denisa Filcea, pusă la zid în mediul online. Motivul pentru care aceasta a atras un val de antipatie

de Clara
  • Denisa Filcea a fost pusă la zid în mediul online din cauza activității pe care o desfășoară acolo.
  • Nu de puțin ori, soția lui Flick a avut de-a face cu mai multe comentarii negative.
  • Denisa poate face mai multe lucruri din confortul casei sale.

Denisa Filcea a fost pusă la zid în mediul online din cauza activității pe care o desfășoară acolo. Nu de puțin ori, soția lui Flick a avut de-a face cu mai multe comentarii negative venite din partea internauților.

Denisa Filcea, criticată din cauza postărilor plătite

Cum, acum, Denisa Filcea are un copil mic și trebuie să fie mereu lângă el, deplasările ei nu mai sunt atât de numeroase și poate face mai multe lucruri din confortul casei sale.

Așadar, pentru a continua să fie activă și din punct de vedere profesional, Denisa Filcea face mai multe postări în mediul online, prin intermediul cărora recomandă diferite produse sau servicii, doar că nu multe persoane sunt de acord cu această modalitate de a face bani.

Foarte multe persoane și-au pierdut credibilitatea pe care o aveau din cauza produselor recomandate, după ce multe dintre ele s-au dovedit a nu fi atât de eficiente pe cât erau prezentate. Însă, soția lui Flick susține că ea promovează doar ceea ce este de calitate.

Soția lui Flick își îndeamnă urmăritorii să aibă încredere

Aceasta a dezvăluit că înțelege preocuparea oamenilor în ceea ce privește lucrurile promovate în mediul online, dar a precizat faptul că, în ceea ce o privește pe ea, nu face recomandări ce nu dau rezultatele pe care le spune.

„Dacă aș veni vreodată să vă prezint un produs care nu este OK, mi-aș pierde din credibilitate. Automat, data viitoare când aș prezenta ceva, foarte multă lume nu ar mai crede și nu ar mai fi o promovare de succes, motiv pentru care nu fac asta”, a spus aceasta, pe contul ei de Instagram.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies