Home Stiri mondene Denisa Filcea și Flick, declarații despre sexul copilului

Denisa Filcea și Flick, declarații despre sexul copilului

de Clara

Denisa Filcea, soția lui Flick, se pregătește pentru a aduce pe lumea primul ei copil. Aceasta a mărturisit că nici ea și nici soțul ei nu cunosc sexul bebelușului și că îl vor afla abia la naștere.

„Viața se schimbă, dar e normal să se schimbe și e normal să evoluăm. În ceea ce privește o familie, asta înseamnă evoluția. Din punctul meu de vedere, o căsnicie, faci o casă, faci copii și cam asta înseamnă să evoluezi ca om. Trebuie să recunosc că, la început, eram destul de speriată, mai ales de ce?

Eu lucrez cu mămici și nu știu de ce mămicile au dorința, plăcerea de a povesti în cel mai mic detaliu sarcina, nașterea. Și, pe lângă că o povestesc în cel mai mic detaliu, o fac într-un mod foarte dramatic! Și, la început, din poveștile pe care le-am auzit, eram destul de speriată, dar, având propria mea experiență, vreau să încurajez pe toată lumea să facă acest pas fără frică, pentru că e minunat și atât. Nu e nimic de speriat sau nimic dramatic.

Cred că o să ne bucurăm și atât. Toate lucrurile astea premergătoare nașterii, am achiziționat lucruri neutre, mobilă și haine!”, a spus Denisa pentru cei de la cancan.ro.

Flick a renunțat la Radio ZU pentru Denisa

„N-a fost o decizie gândită de mult timp. Am și alte proiecte. Nu pot vorbi despre ele. Cel puțin unul dintre aceste proiecte se cam bate cap în cap, nu zic de concurență. A face un lucru nu dă voie celuilalt. Am decis că trebuie să rup undeva pisica. Am făcut vreo șapte ani la ZU, a fost o perioadă benefică.

A fost de neînțeles, pentru că omul are tendința să zică: «Ai program de gravidă și ești bine plătit». Nu e chiar așa. Asta nu e dovadă de prostie. Poate fi o dovadă de curaj”, a  spus acesta în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruţă.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies