Home Stiri mondene Denisa Filcea și Flick, moment important alături de fiica lor

Denisa Filcea și Flick, moment important alături de fiica lor

de Clara
  • Denisa Filcea și Flick au devenit părinți pe data de 23 iunie.
  • De când micuța a venit pe lume, Flick și Denisa își fac fel de fel de amintiri împreună.
  • Flick și Denisa și-au luat fata și au dus-o la mare, pentru prima dată.

Denisa Filcea și Flick au devenit părinți pe data de 23 iunie. Aceștia au o fată pe nume Eva Maria și au ținut ascuns sexul copilului, chiar și pentru ei, aflând ce au, abia când aceasta s-a născut.

De când micuța a venit pe lume, Flick și Denisa își fac fel de fel de amintiri împreună și merg peste tot însoțiți de Eva Maria, pentru că aceasta reprezintă tot universul lor.

Flick și Denisa și-au dus fata la mare, pentru prima dată

Flick și Denisa și-au luat fata și au dus-o la mare, pentru prima dată. Momentul a fost unul extrem de emoționant pentru cei doi, iar Denisa a emoționat prin intermediul unui mesaj pe care l-a postat.

„Ți-am promis că-ți voi arăta lumea, dar, mai întâi, vreau să te învăț să te iubești și să te apreciezi, pentru că lumea asta, draga mea Eva Maria, nu o vedem așa cum este, ci o vedem așa cum suntem. Vreau să știi că ești minunată și, în viață, cel mai important e să fii mereu conștientă de cât de minunată ești. Să te iubești pe tine, în primul rând, și să nu lași pe nimeni să te facă să te îndoiești de tine”, a scris Denisa în mediul online.

Modelul a oferit un sfat important părinților

Soția lui Flick a oferit un sfat important părinților și le-a spus că, atunci când un copil își face apariția într-o familie, partenerii nu trebuie să uite unul de celălalt.

Deoarece întreaga atenție este îndreptată către copil, părinții uită unul de celălalt, neglijează nevoile pe care fiecare dintre ei le are, iar acest lucru poate face ca relația să se destrame.

Modelul i-a îndemnat pe părinți să fie atenți la acest aspect și să nu îl neglijeze, deoarece este extrem de important și poate face o diferență considerabilă. Cu toate acestea, Denisa se împarte între carieră, copil și soț și a declarat, în nenumărate rânduri, că nu se simte depășită de situație.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies