Home Stiri mondene Denisa și Flick au dezvăluit numele copilului născut în urmă cu două zile

Denisa și Flick au dezvăluit numele copilului născut în urmă cu două zile

de Clara
  • Denisa Filcea, soția lui Flick, a adus pe lume primul lor copil pe data de 23 iunie.
  • Aceștia nu au vrut să afle sexul până la venirea pe lume a copilului, iar cei doi au aflat că au o fată.
  • Acum, cei doi au dezvăluit și numele.

Joi, 23 iunie, Denisa Filcea a născut o fetiță perfect sănătoasă. Ea și Flick au ținut suspansul până în ultimul moment, deoarece au aflat ceea ce au abia la naștere.

Așa cum era de așteptat, Flick a postat un mesaj în mediul online în care a dezvăluit atât numele fetei lor, cât și sentimentele pe care le are în aceste momente.

Ce mesaj a postat Flick?

„Visul devine realitate,
Fiindcă, de azi încolo, este
O inimă în plus ce bate
Lâng-ale noastre, în poveste.

Cuvintele nu pot transpune
Emoția și bucuria
De-a ține-n brațe o minune.
Bine-ai venit, Eva Maria!”, a fost scurta poezie compusă de către fostul om de radio.

Denisa Filcea și-a dorit mereu o familie

„Viața se schimbă, dar e normal să se schimbe și e normal să evoluăm. În ceea ce privește o familie, asta înseamnă evoluția. Din punctul meu de vedere, o căsnicie, faci o casă, faci copii și cam asta înseamnă să evoluezi ca om. Trebuie să recunosc că, la început, eram destul de speriată, mai ales de ce?

Eu lucrez cu mămici și nu știu de ce mămicile au dorința, plăcerea de a povesti în cel mai mic detaliu sarcina, nașterea. Și, pe lângă că o povestesc în cel mai mic detaliu, o fac într-un mod foarte dramatic! Și, la început, din poveștile pe care le-am auzit, eram destul de speriată, dar, având propria mea experiență, vreau să încurajez pe toată lumea să facă acest pas fără frică, pentru că e minunat și atât. Nu e nimic de speriat sau nimic dramatic.

Cred că o să ne bucurăm și atât. Toate lucrurile astea premergătoare nașterii, am achiziționat lucruri neutre, mobilă și haine!”, a spus Denisa pentru cei de la cancan.ro.

„Și ți-am promis la marea albastră/ Că o să fiu al tău mereu/ Și am dus ieri povestea noastră/ Să ne-o sfințească Dumnezeu”, a scris Flick, după nunta lui cu Denisa.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies