Home Stiri mondene Denisa Tănase, lovitură financiară din cauza magazinului din Polonia

Denisa Tănase, lovitură financiară din cauza magazinului din Polonia

de Clara

Denisa Tănase și-a extins afacerea nu doar la nivel național, ci și la cel internațional. Unul dintre magazinele pe care le-a deschis se află în Polonia, dar zilele trecute s-a produs un incident neplăcut. Mai exact, magazinul acesteia a fost jefuit.

„Noi am vrut să avem totul pregătit. Mai trebuia făcută doar curățenia de dimineață. Între timp, peste noapte, ni s-a furat foarte multă marfă. Aproape toate parfumurile expuse pentru testare, 35 de fonduri de ten de pe raft, încă nu știm. Ajungem acolo și vedem dacă ne-a rămas ceva marfă să expunem.

O să ne vină ceva suplimentare de la București, dar asta o să dureze între 24 și 48 de ore. Sunt curioasă ce mai urmează să se întâmple, dar eu sunt pozitivă. S-a întâmplat, trecem peste, găsim soluții, ne vedem de obiectivele noastre și ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic, nu ne putem bloca în chestia asta”, a spus Denisa Tănase pe Instagram.

Denisa Tănase a spus cum a deschis afacerea de milioane de euro: „Am pornit cu 500 de euro”

„Eram confortabilă, dar cam neîmplinită muzical. Eforturile, dacă le depui într-o direcție nepotrivită, e foarte ușor să-ți dai seama când ești pe drumul rău și când nu. În partea asta mi s-au legat mai ușor treburile.

Eu, întotdeauna, am fost atrasă de zona orientală a parfumeriei. De Crăciun, am plecat în Dubai. Mircea mi-a zis că putem să facem, în primul an, 80.000 de euro, noi am făcut 200.000 în primul an. Eu am zis că vrea să mă păcălească, să mă impresioneze.

Noi chiar am pornit de la zero și chiar nu aveam nimic. Tu, când te apuci de un astfel de proiect, trebuie să asiguri niște cantități minime, nu-ți face nimeni 100 de parfumuri și noi nu aveam cum să asigurăm aceste cantități minime, dar i-am asigurat pe ei că noi o să ajungem să facem. De obicei, nu funcționează…

Nu am pornit cu mulți bani. Mă gândesc dacă să spun sau nu. Am pornit cu 500 de euro. Eu și el chiar am început de la zero, iar creșterea profitului nostru a însemnat redistribuirea lui”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies