Home Stiri mondene Denise Rifai a acceptat să se mărite cu Mihai Bendeac: „Facem cununia”

Denise Rifai a acceptat să se mărite cu Mihai Bendeac: „Facem cununia”

de Clara

De curând, Mihai Bendeac a mărturisit că Denise Rifai l-a contactat pentru a participa în emisiunea sa, 40 de întrebări. Deşi acesta a spus că, în următorii cinci ani, nu va mai acorda niciun interviu, a acceptat propunerea prezentatoarei de la Kanal D, dar cu o singură condiţie.

Bendeac i-ar fi propus să îl ia de bărbat şi, conform playtech.ro, Denise ar fi fost de acord, doar ca actorul să îi acorde interviul.

„Discuția a fost exact așa cum a relatat-o Bendeac. El mi-a spus că nu mai participă la interviuri timp de cinci ani și mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el. I-am zis că o fac și pe asta, dacă e nevoie. Pentru «40 de întrebări» fac orice.

Am rămas cu o singură nedumerire după discuția cu Bendeac: dacă vine sau nu la emisiunea «40 de întrebări». Eu i-am spus că sunt dispusă să mă mărit cu el, acum e rândul lui să se țină de cuvânt.

A rămas că, la ora 12, facem cununia și, la ora 14, înregistrăm emisiunea. Întâi «ne mărităm» și, după aceea, intrăm în studio. Eventual, o să fac și un contract prenupțial cu el, să fiu sigură că se ține de cuvânt și apare în platou”, a spus Denise Rifai, potrivit wowbiz.ro.

„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca persoană, la mine ca artist. Acum un an și anul ăsta, am fost contactat pentru «Românii au talent». Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, a spus Mihai Bendeac în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies