Home Stiri mondene Denise Rifai vorbește despre bărbatul ideal

Denise Rifai vorbește despre bărbatul ideal

de Clara

Denise Rifai este extrem de discretă în ceea ce privește viața personală și multă lume se întreabă dacă există sau nu vreun bărbat în viața ei. De curând, aceasta a dat de înțeles că este singură și a spus cum trebuie să fie iubitul ideal pentru ea.

„Eu sunt o tipă feminină, nu inhib și îmi plac bărbații, bărbatul autentic, bărbatul-bărbat. Nu inhib niciodată tipologia de bărbat care mie îmi place! Sigur pe aceea nu o inhib!

Sunt o femeie foarte iubită și sunt caldă. O femeie trebuie să știe să își împlinească fiecare rol, iar rolul de femeie de lângă un bărbat este acela de a-l sprijini pe el, în primul rând, de a-i fi alături, de a forma cuplu cu el, nu de a fi doamna profesoară! Chiar urăsc tipul ăsta de femeie.

O femeie trebuie să știe să stea în spatele bărbatului ei. Nu întâmplător se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică!”, a spus prezentatoarea, conform cancan.ro.

„Să fie un an liniștit, să fim sănătoși, să auzim de bine, de bucurie și să fie cu bani, cu succes, cu audiențe mari, cu bine! Au fost doi ani cumpliți, doi ani grei, atât de multe drame am auzit! Eram datori și noi cu ceva, ai noștri au trăit oricum și au trecut prin atâtea. (…) Mi-aș dori să ne putem vedea de viețile noastre așa cum erau ele proiectate”, a concluzionat aceasta cu privire la anul care stă să înceapă.

„Mă bucur enorm că oamenii au primit atât de bine această emisiune, după cum dovedesc și audiențele. Pentru mine, este o onoare ca ei să mă aprecieze și să își exprime părerile despre emisiune și invitații mei. Această popularitate este un atu, din punctul meu de vedere, și mă responsabilizează. E important pentru mine că am alături o comunitate puternică, oameni care cred în aceleași valori ca și mine”, a declarat vedeta Kanal D…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies